بسته ویژه خبری تابناک یزد:
رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛"فتاح در یزد: ورود کمیته امداد به انتخابات ممنوع،ابتلای 6 نفر به آنفلوانزا در یزد و نماینده اردکان:از قوه قضائیه گلایه‌مندیم"رصد‌خانه امروز تابناک یزدرا تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۴۲۶۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۳ 11 December 2015
فتاح در یزد: ورود کمیته امداد به انتخابات ممنوع

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ورود کمیته امداد به مسائل سیاسی و انتخاباتی را ممنوع اعلام کرد و گفت: در حالی که زیر چتر مقام معظم رهبری هستیم، چه نیازی به چتر دیگران داریم.

 سید پرویز فتاح» در آیین تودیع و معارفه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد اظهار کرد: آمار کمیته امداد استان یزد شایسته نام یزد نیست هرچند که شاید در برخی از شاخص‌ها نیز از متوسط کشوری بالا‌تر باشد.

وی به اتفاقات ابتدای امسال این نهاد از جمله ابلاغ اساسنامه جدید و تغییر هیات امناء و ریاست کمیته امداد از سوی مقام معظم رهبری اشاره و با تاکید بر تامل بیشتر در مورد این اقدامات معظم له، گفت: قطعاً مقام معظم رهبری از کمیته امداد خواسته‌هایی مبنی بر رفع نقاط ضعف قبلی و تقویت نقاط قوت این نهاد را دارند.

رئیس کمیته امداد عنوان کرد: ماموریت کمیته امداد بسیار جدی‌تر از آنچه که امروز بر آن باور داریم، است چرا که این نهاد به صورت مستقیم از سوی ولایت فقیه حکم می‌گیردو فعالیت می‌کند و قطعاً تخطی و کاهلی در انجام وظایف قابل چشم‌پوشی نخواهد بود.

فتاح با تاکید بر امر مهم خودسازی توسط مددکاران کمیته امداد، خاطرنشان کرد: برای اینکه بخواهیم برای مددجویان تحت پوشش نسخه بدهیم و آلام آن‌ها را درمان کنیم، قطعاً باید پزشکی حاذق و خودساخته باشیم.

وی در این مورد اهتمام به موضوع تکریم مددجویان را خواستار شد و گفت: تکریم تنها به معنای توجه به مسائل مادی و تامین مایحتاج مددجویان و محرومان جامعه نیست بلکه باید به مسئله کیفی تکریم نیز توجه داشته باشیم.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور مهم‌ترین ویژگی رسول اکرم (ص) در تبلیغ دین مبین اسلام را اخلاق نیکوی ان حضرت دانست و تصریح کرد: خوی و منش پیامبر (ص) به نحوی بود که هر کسی به سراغ ایشان می‌رفت، از این وجود به وجود خداوند نیز ایمان می‌‎‎آورد و شهادتین را بر زبان جاری می‌ساخت.

وی افزود: اخلاق و کردار مددکاران کمیته امداد نیز باید بیشترین اثر را روی مددجویان خواهد گذاشت.

فتاح با تاکید بر اینکه کمیته امداد با رفتار اداری، امداد نخواهد شد، گفت: نهاد انقلابی کمیته امداد حضرت امام (ره) باید جهادی و انقلابی عمل کند.

وی گفت: کمیته امداد، رییس نمی‌خواهد و همه باید در این نهاد، خاکی و بسیجی باشند و خود را به سطح محرومان جامعه نزدیک‌ کنند.

این مقام مسئول همچنین بر سرعت عمل بیشتر در ارائه خدمات از سوی کمیته امداد تاکید کرد و گفت: متاسفانه کمیته امداد بعضاً با تاخیر خدمات خود را به مددجویان ارائه می‌دهد و این کاستی باید رفع شود چرا که خداوند نیز بر سریع انجام شدن کار خیر تاکید و توصیه دارد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد حق ورود به مسائل سیاسی و انتخاباتی را ندارد، اظهار کرد: کمیته امداد زیر نگاه مستقیم مقام معظم رهبری فعالیت می‌کند وشان آن بالا‌تر از این است که بخواهد زیر چ‌تر کسی دیگر قرار گیرد.

فتاح متذکر شد: هر چند که انتصاب‎‎‌ها در کمیته امداد مستقل از استان انجام می‌شود، بداخلاقی در کمیته امداد ممنوع است و حتماً همراهی و همکاری کردن با مسئولان استان یک نیاز است ولی نباید در جلد مباحث سیاسی ورود کرد.

وی با تاکید بر اینکه سرکشی از مددجویان زن که عمدتاً سرپرست خانوار هستند از لحاظ شرعی باید توسط مددکاران زن انجام شود، استان یزد را در این رابطه موفق خواند و در این باره از مسئولان کمیته امداد استان قدردانی کرد.

رییس کمیته امداد کشور در پایان ضمن تاکید بر رعایت موازین و قوانین در موضوع زکات و صدقات مردم، یکی از ضعف‌های کمیته امداد را نبود حضور علما و تفکر حوزوی در این نهاد ذکر کرد و گفت: باید حضور روحانیون در کمیته امداد تقویت شود و استان یزد در این رابطه می‌تواند الگویی برای کشور باشد.

«محسن علیزاده» مدیرکل جدید کمیته امداد استان یزد نیز در این مراسم تقویت بنیه مذهبی و معنوی امدادگران و ارتقای باور‌هایشان به وظایفشان که بالا‌ترین عبادت است را مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین خواستار افزایش سرعت عمل در ارائه خدمات به مددجویان شد و گفت: خوشبختانه استان یزد با نوجه به ظرفیت بالای نیروی انسانی در این رابطه تاکنون موفق عمل کرده است.

علیزاده اظهار کرد: باید ضمن اینکه خدمات خود را برای رضای خدا انجام می‌دهیم، نظر و دیدگاه مردم را نسبت به اقدامات کمیته امداد جلب کنیم و علاوه بر این نیز برای جلب مشارکت‌های مردمی در فعالیت‌های این نهاد تلاش کنیم.

در این مراسم، «محمد اکبری» مدیر کل قبلی کمیته امداد استان و «رضا زارعزاده» سرپرست این نهاد و تعدادی از مددجویان و مشاوران کمیته امداد نیز به ایراد سخن پرداختند.ایسنا

ابتلای 6 نفر به آنفلوانزا در یزد

استاندار یزد گفت: خوشبختانه طبق گزارش‌های ارائه‌شده، استان برای پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 آمادگی کامل و لازم را دارد.

سایت خبرانلاین نوشت که نشست بررسی مسائل مربوط به پیشگیری از بیماری آنفلوانزا نوع H1N1،با حضور استاندار یزد، معاون اجتماعی استاندار، مدیرکل حوزه استاندار، مدیرکل مدیریت بحران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.


استاندار یزد در این نشست ضمن تسلیت ایام عزاداری دهه آخر ماه صفر اظهار داشت: بیماری آنفلوانزا، بیماری جدیدی نیست و سال‌های طولانی است که با شدت و ضعف مختلف در جهان مطرح است، اما امروز به‌این‌علت در کنار هم جمع شده‌ایم تا باهم اندیشی برای پیشگیری از نوع H1N1 این بیماری برنامه‌ریزی کنیم تا کمترین مشکل برای سلامت جامعه وجود داشته باشد.

«سید محمد میرمحمدی» ادامه داد: جان و سلامتی مردم برای همه ما بسیار بااهمیت است و دولت با تمام توان در خدمت مردم و ملت هست.

وی افزود: شایسته است آموزش‌های لازم و به‌موقع به مردم برای مقابله و پیشگیری از بیماری‌ها با توجه به فرارسیدن فصل سرما انجام شود تا رعایت مسائل بهداشتی و تغذیه‌ای لازم را داشته باشند و آسیب‌پذیری و افت مقاومت بدن کاهش یابد.

میرمحمدی تصریح کرد: خوشبختانه دارو، واکس و تجهیزات درمانی لازم توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد انجام‌شده و لازم است پزشکان متخصص در این ایام تعطیل در مراکز درمانی حضورداشته باشند تا عدم حضور آن‌ها موجب مشکل و نگرانی برای مردم نشود.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان ضمن تأکید بر مراقبت و کنترل ورودی‌های استان، شهر و بیمارستان‌ها گفت: باید در این زمینه اطلاع‌رسانی شفاف از طریق رسانه‌ها و صداوسیما صورت گیرد تا موجبات آرامش مردم فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: درمجموع 6 نفر به بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 مبتلا شده‌اند. از این تعداد 2 نفر آن‌ها مورد معالجه قرارگرفته و مرخص شده‌اند و 4 نفر در حال درمان هستند.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر اطلاعات درست به مردم با دقت و صداقت داده شود جای نگرانی وجود ندارد و دغدغه مردم مربوط به زمانی است که برخی رسانه‌ها اطلاعات نادرست را در اختیار جامعه قرار می‌دهند درصورتی‌که از آن موضوع اطلاعات کاملی ندارند و برداشت شخصی خودشان را به‌عنوان خبر اعلام می‌کنند.

میرمحمدی اظهار امیدواری کرد: با آمادگی دستگاه‌های استان در حوزه سلامت با آموزش صحیح به مردم و خود مراقبتی جامعه، شاهد کمترین مشکل در رابطه با بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 در جامعه باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز در این جلسه گفت: لازم است مراقبت‌های پزشکی موردنیاز در مراکز جمعیتی استان از قبیل خوابگاه‌های دانشجویی و مهمان شهرهایی که اتباع بیگانه در آن حضور دارند صورت گیرد.
«محمدعلی طالبی» افزود: ضروری است در زمینه بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 به خانواده‌ها و مردم اطلاع‌رسانی مناسب صورت گیرد اما این آگاهی بخشی باید به شیوه‌ای انجام شود که در جامعه احساس ناامنی به وجود نیاید.

در ابتدای این جلسه دکتر محمدرضا میرجلیلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده برای مقابله و پیشگیری از بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 ارائه داد.خبرآنلاین

نماینده اردکان:از قوه قضائیه گلایه‌مندیم


نماینده اردکان با انتقاد از بر هم خوردن میتینگ‌های انتخاباتی دارای مجوز اصلاح‌طلبان در هفته‌های اخیر و تداوم این اتفاق اظهار داشت: در جریان برهم خوردن این جلسات و میتینگ‌های انتخاباتی که قرار بود با مجوز رسمی وزارت کشور برگزار شود، هم از قوه قضاییه و هم از وزارت کشور گلایه‌مندیم.
محمد رضا تابش افزود: نکته اینجاست که اگر وزارت کشور برای برگزاری یک نشست مجوزی صادر می‌کند٬ باید پای تامین امنیت آن بایستد و از تمامی ابزار‌ها و دستگاه‌هایی که در اختیار دارد استفاده کند و حتی اگر لازم به ورود نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات و حتی بسیج برای برقراری امنیت باشد، باید این مهم صورت بگیرد.

نماینده مردم اردکان در مجلس نهم اضافه کرد: به هر حال مجوزی که از وزارت کشور صادر شده، مجوز حاکمیت است و این گلایه وجود دارد که چگونه مجوز می‌دهند اما در راستای برقراری امنیت اقدامی انجام نمی‌دهند و با بر هم زنندگان این جلسات برخورد نمی‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: قوه قضاییه نیز باید با قدرت و قاطعیت در این مسائل ورود کند و با افراد متخلفی که مانع برگزاری تجمعات قانونی می‌شوند برخورد کرده و مورد پیگرد قانونی قرار دهد چراکه نقش این دو دستگاه مکمل و لازم و ملزوم یکدیگر است.

تابش همچنین در پاسخ به این سوال که آیا اعلام وزارت کشور در خصوص در اختیار داشتن اسامی و آدرس تمامی متخلفان می‌تواند جایگزین برخورد قانونی شود، گفت: به هیچ عنوان این اقدام‌ها نمی‌توانند خلاء برخورد قانونی با متخلفان را پر کنند.

تابش در پایان تصریح کرد: وزارت کشور و قوه قضاییه باید با قاطعیت با متخلفان برخورد کنند و اینکه تنها به اعلام اسامی آنها بسنده کنیم و بیاییم بگوییم این اسامی را در اختیار داریم راه به جایی نمی‌برد.ایلنا




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار