رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
کارخانه یخ خوراکی با رعایت اصول بهداشتی در خوزستان وجود ندارد.
کد خبر: ۲۶۵۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹ 24 July 2016
 اسماعیل ایدنی یکشنبه در شورای سلامت در سرسرای اداری استانداری خوزستان اظهار کرد: یخ های تولیدی کارخانجات یخ در خوزستان برای مصرف خوراکی، بهداشتی نیستند و تنها یخ صنعتی تولید می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز ادامه داد: هم اکنون خط تولید یخ برای مصرف انسانی در خوزستان وجود ندارد و یخ صنعتی با آغشته شدن به کلر تولید می شود که مورد تائید نیست.

شکراله سلمان زاده افزود: تماس قالب های یخ با سطوح آلوده و احتمال انتقال آلودگی به یخ و حمل قالب های یخ با وسایل نقلیه غیر مجاز و غیر استاندارد از جمله معضلات در این زمینه است.

وی ادامه داد: بهداشتی شدن یخ ها فقط با گذاشتن پوشش بر روی یخ ها حل نمی شود و رعایت بسیاری از اصول در خط تولید لازم است.

حسین برزگر، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز اظهار کرد: کارخانه های تولیدی یخ در خوزستان، مجوز یخ خوراکی ندارند و مراجعه ای برای دریافت مجوز نداشته اند.

استاندار خوزستان نیز گفت: کارخانه های یخ غیر خوراکی که تاکنون توجهی به رعایت کردن اصول بهداشتی نکرده و یخ های بهداشتی تولید نمی کنند باید تعطیل شوند.

غلامرضا شریعتی افزود: وقتی استان ما در کنترل چند کارخانه یخ با مشکل روبه رو است پس دغدغه ای برای سلامت مردم وجود ندارد.

در این نشست در خصوص ساماندهی بازارچه های عرضه مواد غذایی در خوزستان، راه اندازی اتاق شیر در ادارات و مکان های عمومی توسط متولیان برای بانوان شیرده، و همچنین پیش بینی اقدامات لازم برای جلوگیری و کنترل بیماری های تنفسی همزمان با شروع پائیز آینده مصوباتی به تصویب رسید.
منبع: ایسنا
برچسب ها: ایدنی ، یخ
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار