معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیش از ۲۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شد.
کد خبر: ۵۲۷۶۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴ 21 November 2017
به گزارش تابناک خوزستان، محمد مشکورزاده افزود: در هفت ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴ هزار و ۴۸۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: گوشت گوسفند با ۳۳ درصد بیشترین نقش در تأمین گوشت قرمز استان را دارد و پس از آن گاوهای دو رگ به خصوص دورگ های سیمنتال با ۲۳ درصد مقام دوم را به خود اختصاص داده اند.

این مقام مسئول در جهاد کشاورزی خوزستان، ادامه داد: همچنین گاو اصیل ، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان می باشند.

مشکورزاده در با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین است اظهار داشت: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات این معاونت جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان می باشند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار