حاجی‌زاده با بیان اینکه فرمانداران به‌عنوان رؤسای ستاد بحران شهرستان‌ها پای‌کار هستند، گفت: ورودی و خروجی سدها به‌صورت دقیقه‌ای از مرکز مانیتورینگ در حال رصد است، ماشین‌آلات نیز مشغول استحکام‌بخشی و نیروهای امدادی هلال‌احمر در کنار ارتش و سپاه نیز برای تخلیه برخی روستاها به مناطق اعزام‌شده‌اند
کد خبر: ۷۳۰۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۵ 31 March 2019

کیامرث حاجی‌زاده مدیرکل بحران استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تمهیدات صورت گرفته سیلابی که استان خوزستان از ۴ ماه اخیر با آن درگیر است را بدون تلفات جانی با کمترین خسارت مدیریت کنیم.

به گزارش"تابناک" وی بابیان اینکه یکی از موارد پیش‌بینی‌شده به‌منظور مقابله با بحران مدیریت رهاسازی آب است، گفت: نظارت کمیته فنی ستاد بحران برای کنترل دبی‌ورودی و خروجی آب همچنین فعالیت ۸۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین برای استحکام‌بخشی سیل‌بندها به دلیل عدم لایه روبی رودخانه‌ها در ۵۰ سال اخیر نیز از دیگر اقدامات انجام‌شده است.

مدیرکل بحران استانداری خوزستان تصریح کرد: برخی نگرانی‌هایی که در فضای مجازی عنوان می‌شود را نداریم چند روستایی که دچار آب‌گرفتگی شد با آمادگی‌های قبلی ستاد بحران تخلیه شد.

حاجی‌زاده با بیان اینکه فرمانداران به‌عنوان رؤسای ستاد بحران شهرستان‌ها پای‌کار هستند، گفت: ورودی و خروجی سدها به‌صورت دقیقه‌ای از مرکز مانیتورینگ در حال رصد است، ماشین‌آلات نیز مشغول استحکام‌بخشی و نیروهای امدادی هلال‌احمر در کنار ارتش و سپاه نیز برای تخلیه برخی روستاها به مناطق اعزام‌شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه اولویت ما حفظ جان مردم است، عنوان کرد: به مردم توصیه می‌کنیم به هشدارها توجه کنند؛ عشایر و کشاورزان، مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان‌نور ظرف ۴۸ ساعت آینده از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.

حاجی‌زاده بیان کرد: در حال حاضر میزان ورودی آب به سد دز یک هزار و ۱۰۰ و خروجی آن نزدیک به یک هزار و ۹۰۰ است و باید ظرف چند روز فضا را برای سیلاب‌های پیش‌بینی‌شده مهیا کنیم.

وی عنوان کرد: ورودی سد کرخه زیر یک هزار و خروجی آن حدود ۷۰۰ است، از آنجایی‌که پایین‌دست رودخانه کرخه کشش بیشتر ندارد کانال‌هایی برای پخش سیلاب باز کردیم که به مدیریت دبی عبوری از رودخانه‌های نیسان و هوفل کمک می‌کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار