نماینده مردم اهواز در نشست خبری مطرح کرد:
همایون یوسفی گفت: یکی از مهمترین مشکلات خوزستان در بخش آب و فاضلاب است که در بخش تامین آب شرب با کیفیت، با تکمیل پروژه غدیر در سال ۹۸ مشکل کیفیت آب اهواز نیز برطرف می‌شود.
کد خبر: ۷۵۴۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵ 16 June 2019

همایون یوسفی شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مهم‌ترین استان ایران خوزستان است، اگر این استان توسعه یابد اثر آن در کشور نمود خواهد داشت و ضعف خوزستان نیز سبب ضعف کشور می‌شود.

به گزارش"تابناک"؛ نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی درباره سرمایه‌گذاری در خوزستان، گفت: ما به سبب اینکه اقتصاد در کشورمان سیاسی و سیاست زده است، سرمایه‌گذاری‌ها در استان‌هایی اتفاق می‌افتد که نفوذ سیاسی بیشتری دارند و به استان‌هایی مانند خوزستان کمتر توجه می‌شود.

وی ادامه داد: آینده سیاست، امنیت و اقتصاد کشور در خط جنوبی ایران به‌ ویژه در خوزستان رقم می‌خورد و باید توجه ویژه‌ای به خوزستان شود.

یوسفی در خصوص کاهش مشکل ریز گردها در خوزستان، تصریح کرد: در سال‌های گذشته بزرگ‌ترین مشکل مردم خوزستان بحث گرد و غبار بود و عده‌ای معتقد بودند که مردم استان باید با این شرایط سازگار شوند اما از سال 95 طرحی را به همراه اساتید دانشگاه شهید چمران نوشتیم که براساس آن کانون‌های ریزگرد و فعال استان کنترل شوند.

وی با اشاره به لزوم توجه به مراکز درمانی به‌ویژه بیمارستان‌ها در اهواز بیان داشت: در 46 سال گذشته هیچ بیمارستانی در اهواز ساخته نشده بود اما در 3 سال گذشته حدود 11 بیمارستان افتتاح و در حال ساخت هستند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات خوزستان بحث آب و فاضلاب است گفت:به دلیل کمبود آب کارون هیچگونه استفاده خانگی از این آب نمی‌شود انجام داد اما با ادامه و به سرانجام رساندن پروژه طرح آب‌رسانی غدیر توانستیم بخش عمده‌ای از آب مردم شهر اهواز را تأمین کنیم.

وی در ادامه به لایروبی رودخانه کارون یکی از مطالبات به حق مردم است اشاره کرد و‌گفت: رایزنی با یک هیات هلندی انجام گرفته تا یکشنبه هفته جاری کارهای مطالعاتی در خصوص لایروبی این رودخانه انجام، و روز دوشنبه نیز نشستی در وزارت نیرو با حضور این هیات برگزار می‌شود تا در این خصوص رایزنی شود.

وی تاکید کرد: از تمام ظرفیت‌های دولت برای لایروبی رودخانه کارون استفاده خواهد شد.

یوسفی با اشاره به فلرهای نفتی در خوزستان و مشکلاتی که برای محیط زیست آن ایجاد شده ادامه داد: وزارت نفت برای برطرف کردن این مشکل در خوزستان با سرمایه گذاری کلان در حال پیگیری است.

 وی افزود: بزرگترین مشکل مردم خوزستان پدیده گرد و غبار است که همواره این موضوع مطرح می‌شد که مردم خوزستان باید خود را با گرد و غبار سازگار کنند.در سال ۱۳۹۵ طرحی ارایه شد که با اجرای آن میزان زیادی از گرد و غبار در خوزستان کاهش یافته و شدت آن از ۱۰ هزار میکروگرم بر مترمکعب در گذشته به سه هزار میکروگرم بر مترمکعب کاهش یافته است.

یوسفی گفت: بر اساس اعلام هواشناسی خوزستان تعداد روزهای سالم در این استان نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

یوسفی با اشاره به مطالبی که در فضای مجازی پیرامون تغییر استاندار خوزستان منتشر شده بیان کرد: بر اساس اطلاعاتی که دارم ” غلامرضا شریعتی” همچنان در پست و جایگاه خود در خوزستان برای خدمت به مردم خواهد ماند.وی گفت: نمایندگان هیچ‌گونه دخالتی در انتصابات در خوزستان ندارند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در سیلاب اخیر هیچ‌گونه بیماری خاصی در بین مردم سیل زده شایع نشد.

وی ادامه داد: مقرر شده که کمک بدون عوض و تسهیلاتی با بهره کم به مردم سیل زده پرداخت، و نیز سیمان برای ساخت و ساز خانه‌های تخریب شده از سیلاب اخیر توسط بنیاد مستضعفان تامین شود.

یوسفی بیان داشت: خسارت ۱۴۶ هزار واحد مسکونی که پیش از سیل در خوزستان بیمه شده، و در این سیلاب دچار آسیب شدند توسط بیمه در حال پرداخت است و پکیج‌هایی نیز از سوی بنیاد برکت به این افراد تحویل داده می‌شود.

یوسفی با اشاره به خسارت‌هایی که به ورزشگاه فولاد اهواز در بازی تیم‌های پرسپولیس و داماش وارد شد ادامه داد: هنوز مشخص نشده که چه ارگان و یا دستگاهی باید این خسارت‌ها پرداخت کند.

وی افزود: گزارش اتفاقات بازی تیم‌های پرسپولیس و داماش در وزارت ورزش و کمیسیون ورزشی مطرح شده و در حال پیگیری است.

وی گفت: در مرداد ۹۷ قانونی مصوب شد که دولت تا سال ۱۴۰۰ باید مربیان پیش دبستانی‌ها را به حق التدریس تبدیل وضعیت کند که آیین نامه آن نیز به تایید سازمان امور استخدامی رسیده است و اجرای آن الزامی است.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در ۴۶ سال گذشته حتی یک بیمارستان در اهواز احداث نشده بود ادامه داد: در ۲ سال اخیر ۱۱ پروژه بیمارستانی افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی گفت: بیمارستان سوانح سوختگی، بیمارستان طالقانی، بیمارستان ابوذر از جمله بیمارستان‌هایی هستند که در این مدت در اهواز به بهره برداری رسیدند.

یوسفی ادامه داد: ساخت بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی اهواز نیز در حال پیگیری است و مجوز آن از شورای اقتصادی گرفته شده و امید از سال ۹۸ عملیات اجرایی آن آغاز شود که امید است با بهره برداری از پروژه‌های بیمارستانی مشکلات بهداشت و درمان خوزستان به حداقل برسد.

وی گفت: یکی از مهمترین مشکلات خوزستان در بخش آب و فاضلاب است که در بخش تامین آب شرب با کیفیت، با تکمیل پروژه غدیر در سال ۹۸ مشکل کیفیت آب اهواز نیز برطرف می‌شود.

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خصوص فاضلاب نیز از فروردین ۹۶ توسط هیات دولت مبلغ ۲۹۰ هزار میلیارد ریال برای آب و فاضلاب و برق خوزستان اختصاص پیدا کرد.

وی افزود: تصفیه خانه شرق اهواز در سال ۹۷ به بهره برداری رسید که پس از نصب کلکتورها از ورود فاضلاب به رودخانه کارون که یکی از مشکلات قدیمی است ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

یوسفی ادامه داد: پیمانکاران پروژه تصفیه خانه فاضلاب غرب اهواز نیز مشخص شده و امید است منابع مالی آن تامین شود تا در سال ۹۸ ساخت این پروژه آغاز شود.

یوسفی افزود: دولت معتقد است که برای بازنشستگان مصوبه پرداخت حق بدی آب و هوا را نمی‌توان انجام داد اما تعدادی از نمایندگان طرحی را در مجلس نوشته‌اند که اگر تصویب شود دولت را موظف می‌کند علاوه بر شاغلان برای بازنشستگان نیز این طرح اجرا شود.

وی گفت: پرداخت حق بدی آب و هوا در سال ۹۵ تصویب شد و رقمی بین پنج تا هفت میلیون ریال به حقوق کارمندان دولت اضافه شد و اکنون بسیاری از ادارات خوزستان احکام را صادر و افزایش حقوق انجام شده است.

یوسفی بیان کرد: برخی شرکت‌ها نظیر شرکت‌های فولاد خوزستان و پتروشیمی‌ها نیز معتقدند که بخش خصوصی نمی‌تواند این مورد را اجرا کند اما با رایزنی صورت گرفته قرار شده این افزایش را در پاداش کارکنان لحاظ کنند.

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه گفت: موسسه منحله وحدت (آرمان) ۲۵۰ هزار سپرده‌گذار در خوزستان داشت که می‌توان گفت یک پنجم مردم خوزستان درگیر این موضوع بودند اما با تلاش صورت گرفته مشکل سپرده گذاران این موسسه اعتباری برطرف شد.

وی افزود: حدود ۹۸ درصد مردم مشکلشان برطرف شده و سایران نیز در حال پیگیری است.
یوسفی ادامه داد: با تلاش انجام شده از اخراج ۳۰۰ کارمند این موسسه جلوگیری شد.

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی درباره گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز گفت: اگر گروه ملی به بخش خصوصی سپرده می‌شد توان اداره آن را نداشتند، این شرکت با مشکلات زیادی روبه رو شد که با پیگیری انجام گرفته گروه ملی به دولت بازگشت.

 

یوسفی ادامه داد: هفته گذشته با مسئولان بانک ملی ایران در خصوص گروه ملی جلسه‌ای برگزار شد و قرار شد که گروه ملی و فولاد قراردادی را برای تامین مواد اولیه منعقد کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار