استاندار خوزستان گفت: همان‌گونه که در زمینه ریزگردها و آلودگی هوا، ایستگاه سنجش وجود دارد برای اشتغال نیز باید ایستگاه پایش فعال شود.
کد خبر: ۷۷۱۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۳ 14 August 2019

غلامرضا شریعتی در کارگروه اقتصادی، سرمایه گذاری و اشتغال استان در استانداری خوزستان اظهارداشت: این پایش و بررسی ها باید در حوزه های مختلف صورت گیرد تا بتواند استان را در انجام تصمیم گیری های لازم کمک کند.

به گزارش"تابناک" وی با تاکید بر اینکه بازار کار نیاز به متولی دارد، گفت: در این صورت است که می توان با نقشه راه مبتنی بر پایش ها، شاهد ایجاد هرچه بهتر فرصت های شغلی در استان بود.

نماینده عالی دولت در استان وزارت کار را یک دستگاه اجرایی در این خصوص دانست و گفت: با این وجود نمی توان گفت وزارت کار سیاستگذار اصلی در این زمینه است و یا حداقل در استان ها بخاطر دلیل نبود ظرفیت های لازم به این شکل نیست.

استاندار خوزستان همچنین در بخش دیگری از این نشست با اشاره به رشد سطح زیرکشت گندم و کلزا در استان نسبت به گذشته، گفت: بر همین اساس باید مشخص شود که این بخش چه نقشی در ایجاد فرصت های شغلی در استان داشته است.

وی ادامه داد: کشت تابستانه به دلیل وجود آب مناسب در سال جاری به چند برابر سال های گذشته رسیده که به یقین در ایجاد فرصت های شغلی تاثیر گذار بوده است.

استاندار خوزستان همچنین از همه دستگاه های اجرایی خواست سهم خود را برای افزایش فرصت های شغلی در استان مشخص کنند، گفت: در این صورت است که می توان سیاستگذاری های لازم را انجام داد و به اثر بخشی برنامه ریزی ها مطمئن شد.

شریعتی همچنین به تصویب ۱۷ پروژه شاخص اقتصاد مقاومتی در سطح استان اشاره کرد و گفت: خوزستان ظرفیت افزایش این تعداد پروژه را به ۳۰ مورد دارد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه ها باید تا پایان امسال به بهره برداری کامل برسند که از جمله آن پالایشگاه بیدبلند بهبهان، طرح جابجایی ۸۱۲ واحد مسکونی کوی منبع آب، پالایشگاه شماره ۲ آبادان و برخی تصفیه خانه های آب و فاضلاب در استان هستند.

استاندار خوزستان بر لزوم اتخاذ رویکرد مناسب در دستگاه های اجرایی برای تسریع در تکمیل این پروژه ها تاکید کرد.

در ادامه امید حاجتی در این نشست اظهار کرد: میزان اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در هر استان عاملی مهم در  سنجش عملکردی هر استان قلمداد می‌شود.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی طبق زمان‌بندی برنامه‌ریزی‌شده تلاش کنند، افزود: باید بروکراسی‌ها برای اخذ مجوز پروژه‌های اقتصاد مقاومتی کاهش یابد و به نصف برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان بیان کرد: اجرای این پروژه‌ها گامی مؤثر در حل مشکلات مردم نیز است.

حاجتی تصریح کرد: باید در ایجاد اشتغال و اعطا تسهیلات نه به تعداد اشتغال ایجاد شده  بلکه به میزان تقاضا و بازار محصول توجه شود.

وی در ادامه گفت: در حوزه پرداخت تسهیلات بانکی نیز باید به سمت اشتغالی که دارای جذابیت برای بانک‌ها دارد حرکت کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان در حوزه ایجاد زمینه اشتغال در استان عنوان کرد: بهترین زمینه برای ایجاد اشتغال خانگی در استان، صنایع‌دستی است زیرا بیشترین ارزش‌افزوده را در پی خواهد داشت.

وی در حوزه کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز افزود: با تعامل ادارات کار با صنعت، معدن و تجارت استان، می‌توان با توجه به قابلیت‌های موجود در زمینه صنعت و خدمات در این بخش نیز کارهای خوبی انجام داد.

حاجتی با بیان اینکه باید در حوزه بازار کار در خوزستان سیاست‌گذاری دقیقی صورت گیرد، بیان کرد: تقاضای نیروی کار و ظرفیت هر استان باید بررسی شود تا بتوان برنامه‌ریزی دقیقی در این راستا انجام داد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار