کد خبر: ۸۵۸۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶ 03 June 2020

شیوع COVID-19 در مرغداری‌ها و صنایع گوشت در کشورهای زیادی گزارش شده است. برای مثال در آلبرتای کانادا، یک‌چهارم موارد COVID-19 با ۳ مرغداری و مرکز گوشت در ارتباط بوده است.

برای پاسخ به دلیل این موضوع، پژوهشگران علاوه بر جست‌وجوی مقالات علمی با استفاده از موتورهای جست‌وجوی علمی، مطالب رسانه‌ها در توییتر را نیز جمع‌آوری و تحلیل کردند.

جست‌وجوی مطالب رسانه‌ها به پیداکردن ۲۸ مطلب از ۸ کشور انجامید. موضوع این مطالب در دو حیطه «صنعت با خطر بالا برای گسترش COVID-19»، «فشار تجاری»، «اولویت‌بندی زنجیره تأمین»، «نیروی کار آسیب‌پذیر»، «اقدامات سلامت و ایمنی ناکافی»، «مسکن نامناسب»، «بینش نظارتی» و «دخیل‌بودن سیاسی» بود. بزرگ‌ترین مورد مربوط به ۱۵۰۰ فرد مبتلا بود که با یک مرکز بسته‌بندی گوشت در آلبرتای کانادا در ارتباط بودند.

در رابطه با فشار تجاری نیز در سال‌های اخیر مراکز کوچک بسیاری به‌علت ناتوانی در رقابت با مراکز بزرگ‌تر تعطیل شدند که روند کنونی این خطر را مضاعف کرده است.
مقالات علمی موجود در این زمینه به این موارد اشاره داشتند:

محیط کار در این مراکز مناسب برای باقی‌ماندن ویروس کوروناست (سطوح فلزی، دمای پایین و رطوبت نسبی).

محیط کار ممکن است به انتقال ویروس کورونا کمک کند (مکان‌های شلوغ، حمل‌ونقل مشترک، تولید ذرات معلق در هوا، قطرات و فومیت‌ها).

نیروی کار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد با وجود داشتن علائم COVID-19 ممکن است تحت فشار قرار گیرند تا کار خود را ادامه دهند.
منبع:
https://www.cebm.net/covid-19/what-explains-the-high-rate-of-sars-cov-2-transmission-in-meat-and-poultry-facilities/

انتهای پیام/*

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار