معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر استفاده از دانش روز در زمینه تولید و بازاریابی فرش دستباف، گفت: ایجاد هنرستان فرش جهت جذب دانش آموزان به این حرفه و و جلوگیری از رکود این صنعت در شهرستان هریس ضروری است.
کد خبر: ۸۷۸۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱ 22 July 2020
به گزارش تابناک تبریز، جواد رحمتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهری، عمرانی و گردشگری شهرستان هریس، مکان یابی برای ایجاد شهرکی برای ارائه تولیدات خانگی، عرضه فروشگاهی تحت عنوان بازارچه کارگاهی برای تولید و عرضه فطیر، فرش و تولیدات لبنی را مهمترین عامل در ایجاد و رونق اقتصاد گردشگری شهرستان هریس عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در خصوص صنعت فرش هریس باید سرمایه گذار جذب شود، افزود: برای تولیدات روستایی و کارگاه فرش در این شهرستان حاضر هستیم هزینه کنیم تا این تولیدات عرضه شود.

صادق سیدلو، مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور پیگیری طرح‌های کلان و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز با انتقاد از عدم موفقیت شهرک صنعتی بیلوردی و ناحیه صنعتی زرنق در تثبیت جمعیت شهرستان هریس اهتمام جدی در توسعه تولید کارگاهی فرش به جای تولید خانگی در این شهرستان را خواستار شد.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه مدرن شهرهریس وجود ندارد، ادامه داد: با توجه به موقعیت آب  هریس و وجود باغات سیب ضرورت دارد صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهر ایجاد شود.

مرتضی نیرومند، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان نیز در این جلسه از احداث واحد تصفیه خانه شهرک صنعتی بیلوردی خبرداد و افزود: این طرح از اولویت های این شرکت می باشد و در صورت ارایه زمین مورد نیاز برای احداث شهرک صنعتی در هریس این آمادگی را داریم که نسبت به احداث شهرک صنعتی در هریس اقدام کنیم  و در صورت وجود متقاضی برای ایجاد شهرک صنعتی خصوصی هم مجوز شهرک صنعتی خصوصی بدون اخذ هزینه ارائه می شود.

وی همچنین از احداث ناحیه صنعتی خواجه در زمینی به مساحت ۲۷ هکتار خبرداد و گفت: این ناحیه صنعتی در مرحله استعلام است و در صورت اتمام مراحل اداری احداث خواهد شد.

اروجعلی علیزاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز در این جلسه  با بیان اینکه ۹۷ درصد مردم شهرستان هریس از لحاظ زیرساختهای مواصلاتی دسترسی به راه دارند و درسال گذشته در این شهرستان بیش از ۶۰ کیلومتراسفالت ریزی شده است، از شروع آسفالت ریزی محورهریس به  مشکین شهر در آینده نزدیک خبر داد.

وی افزود: محور هریس به مشکین شهر حدود ۲۰ کیلومتر درسال ۹۸ آسفالت ریزی شده و بقیه نیز دردست اجراست و در صورت اتمام زیرسازی ورودی این شهر از طرف تبریز توسط شهرداری نسبت به آسفالت‌ریزی ورودی شهر نیز اقدام خواهد شد.

هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استان نیز در خصوص احداث سیل بند در بالادست هریس جهت جلوگیری خسارات سیل قول مساعد داد و تاکید کرد در مواقع بحران پیشگیری بهترین راه نجات از بحران است.

فرماندار هریس هم بر تکمیل و اتمام نواقص جاده گردشگری هریس به مشکین شهر و تعریض پل آخمرلو تاکید کرد و افزود:  در صورت تامین اعتبار برای راههای روستایی قلعه لر، استیار، چنذق، خلج، احمداباد، محمودآباد و روستای نهند ، گوی درق ،قره درق، جاده کردکندی به بخشایش و راههای مواصلاتی بین شهری در فصل کاری امسال نسبت به آسفالت ریزی و روکش آسفالت اقدام خواهدشد.

علیرضا خاکپور احداث شهرک صنعتی هریس و احیای منطقه گردشگری مقصودلو، روستای شیران ، تپه دوزده باغیر شهر زرنق را خواستار شد.

پس از این جلسه معاون استاندار آذربایجان شرقی از طرح‌های عمرانی شهر هریس، پل آخمرلو و مسیل رودخانه حورایلی هریس بازدید کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :