اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با دانشگاه صنعتی کرمانشاه تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضا کردند.
کد خبر: ۹۰۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶ 01 October 2020

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا،علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مراسم انعقاد این تفاهم نامه که امروز (9 مهر) برگزار شد، با اشاره به بنیه قوی اساتید این دانشگاه، از آمادگی این دانشگاه برای همکاری با اتاق بازرگانی کرمانشاه در زمینه تعاملات داخلی و بین‌المللی خبر داد.

وی با بیان اینکه در زمینه تعاملات بین‌المللی نباید صرفا بر موضوع اعزام و پذیرش دانشجو تمرکز کنیم، گفت: یکی از مهمترین مواردی که در عرصه بین‌المللی جای کار دارد، صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای منطقه از جمله عراق است.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه ادامه داد: صادرات خدمات فنی و مهندسی موضوعی است که کمتر از شرایط تحریم تاثیر می‌پذیرد، چون کالایی در قالب آن جابجا نمی‌شود. به علاوه ارزآوری خوبی هم برای کشور دارد.

وی تاکید کرد: می‌توان تیمی متشکل از اتاق بازرگانی، دانشگاه صنعتی و آموزش فنی و حرفه‌ای را در زمینه خدمات فنی و مهندسی راه‌اندازی و به عراق اعزام کرد.

اختری با بیان اینکه در زمینه داخلی هم در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر جای کار فراوانی جود دارد، تاکید کرد: در حوزه صنایع چوبی نیز ظرفیت خوبی داریم و حتی اگر نیاز باشد رشته آن را در دانشگاه راه‌اندازی خواهیم کرد.

وی از آمادگی این دانشگاه برای تدوین استاندارد برای کالاهای تولیدی هم خبر داد و عنوان کرد: از 80 هزار کالایی که اکنون در کشور تولید می‌شود، کمتر از پنج هزار کالا نشان استاندارد دارد.

اختری معتقد است، تعریف کردن استاندارد برای کالاهای تولیدی می‌تواند شرایط صادراتی آنها را نیز تسهیل کند.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه خاطرنشان کرد: زمینه دیگری که می‌توانیم در آن همکاری داشته باشیم، دانش فنی و مهندس معکوس برای صنایع و کارخانجات است، به شرط آنکه صنایع نیز اعتماد بیشتری به ظرفیت دانشگاهی داشته باشند.

اختری با اشاره به در دست احداث بودن پروژه‌های مهمی مانند پتروشیمی اسلام آبادغرب و پالایشگاه آناهیتا در کرمانشاه، افزود: این پروژه‌ها فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیت دانشگاه صنعتی است تا اساتید و خبرگان دانشگاه بتوانند به جای نوشتن مقالات، بیشتر وقت خود را صرف حل مشکلات صنایع کنند.

این تفاهم نامه در هشت ماده و برای مدت دو سال به امضا رسید.

اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مورد نیاز اتاق توسط دانشگاه، برگزاری همایش ها، نمایشگاه ها و تورهای علمی و تحقیقاتی مشترک، اجرای پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در زمینه های مورد نیاز اتاق، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی که موضوع آن‌ها در ارتباط با فعالیت‌های اتاق می باشد، تهیه مستمر عناوین و اولویت های تحقیقاتی موردنیاز اتاق و ارسال آن‌ها به دانشگاه، همکاری دانشگاه با اتاق در راستای رصد و انتقال علوم مهندسی و تولید دانش فنی قابل بهره برداری در واحدهای تولیدی استان و همکاری طرفین در راستای برقراری ارتباط با کشور عراق در جهت ارائه خدمات فنی مهندسی و صادرات آن از مفاد این تفاهم نامه است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار