تابناک رضوی: خداوند متعال برای هر فصلی میوههای متناسب با آن فصل را آفرید تا نیازهای جسمی ما انسانها را به بهترین وجه بر طرف کند.
محققان طب قرآنی معتقدند که انار بهعنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پائیز بهبار مینشیند که فصل پائیز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانههای انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی میشوند.
تحقیقات در مورد خواص انار نشان داده است که: انار سه برابرچای سبز، آنتیاکسیدان دارد.
نقش آنتیاکسیدانها، حفاظت از بدن در برابر استرسها، آلودگیهای شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطانهاست.
...
انار منبع مهم آنتیاکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است.
آب انار یکی از غنیترین منابع پلیفنولهاست که گروهی از آنتیاکسیدانهای قوی هستند.
...
میوهای خونساز، مقوی قلب، مفرح، دفعکننده چربی، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی و دافع حرارت است.
برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است.
انار مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، کاهش کلسترول بد(LDL)، باعث کاهش فشارخون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویتکننده قلب و کلیه و اشتهاآور است.
و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن بهویژه خون نقش مهمی دارد.
چه کسانی در خوردن انار احتیاط کنند:
انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر و میوهای سرد است.
بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
- برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیادهروی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده میکند.
...
یک لیوان آب انار حدود ۴۰ درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین میکند و علاوه بر این، منبع خوبی از ویتامینهای A، E و اسیدفولیک است.
-رقیقکننده خون است و جریان خون را به قلب تقویت میکند. از ایجاد پلاک در عروق خونی جلوگیری میکند و کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد و فشارخون را کاهش میدهد.
مصرف آب انار در دوران بارداری از بروز آسیبهای بعدی مغزی در جنین پیشگیری میکند.
این ماده به عنوان یک قابض عمل کرده و از بروز برخی عفونتها جلوگیری یا آنها را درمان میکند.
...
از سوی دیگر آب انار مانند یک بازدارنده عمل میکند که آنزیمهای مسئول تخریب و نابودی غضروفها را از کار میاندازد و به این ترتیب از التهاب مفاصل جلوگیری میکند.
آب انار از ایجاد آلزایمر پیشگیری و نیز روند بیماری را کندتر میکند و مصرف این نوشیدنی از ایجاد پلاکهای دندانی جلوگیری میکند.
ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی بودن انار
انار در روایات
درکتاب امالی طوسی ، جلد۱ ، ص ۲۷۲ از امام علی(ع) نقل شده که فرمود: