به گزارش تابناک از هرمزگان// دکترماشالله مریدی مدیر گروه سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اهمیت سلامت مردم و کیفیت موادغذایی گفت : باهدف بررسی میزان انطباق شرایط محل با قوانین و مقررات و الزامات بهداشتی در جهت ارتقا ء سلامت جامعه بازرسین بهداشت محیط از مراکزتهیه و توزیع موادغذایی و نظارت بربهداشت موادغذایی بصورت مستمر بازدید انجام می دهند .
دکترماشالله مریدی بیان کرد: طی فعالیتهای صورت گرفته 9ماهه بازرسان بهداشت محیط مرکزبهداشت استان هرمزگان تعداد180 هزار و 276 بازدید از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی صورت گرفته است.
دکترمریدی گفت: بازرسین بهداشت محیط درراستای وظایف خود درسال جاری نسبت به اخذ اخبار و شکایات مردمی که درسامانه 190کشوری و 3118استانی ثبت شده بود اقدام کرده اند و تاکنون تعداد726شکایت مردمی در رابطه با بهداشت موادغذایی در 9ماهه اول سال جاری بررسی و رسیدگی شده است .
وی بیان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته 320مورد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف معرفی به مرجع قضایی معرفی شده اند.
مدیرگروه سلامت محیط کار معاونت بهداشتی بیان کرد: شهروندان درسراسر استان می تواننددرصورت مشاهده تخلفات بهداشتی مانندعرضه موادغذایی فاسد،تاریخ گذشته ،موادغذایی غیرمجاز و موارد نگهداری نامناسب از موادغذایی ازطریق شماره تلفن 190کشوری و شماره تلفن 3118استانی شکایات مربوط به مسائل بهداشت محیط خودرابه این سامانه اطلاع دهندکه پس از ثبت شکایات بازرسان در اسرع وقت به محل مورد نظر مراجعه کرده و رسیدگی لازم را انجام خواهند داد.
انتهای پیام//