رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت:

رسانه ها باید تجلی گاه گفت و گوهای مردم باشند

گروه استان ها-رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به نقش مهم رسانه‌ها در پایش و تجزیه و تحلیل موضوعات اشاره کرد و گفت : رسانه ها باید تجلی گاه گفت و گوهای مردم باشند.
کد خبر: ۱۱۹۴۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷ 16 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از خوزستان، الیاس حضرتی شامگاه پنجشنبه، در نشست گفتمان رسانه‌ای دولت وفاق بیان کرد : انقلاب اسلامی ایران بدون شک بزرگ‌ترین انقلاب در اواخر قرن ۲۰ و اوایل قرن ۲۱ است.

 وی افزود : انقلاب ایران ، یک انقلاب کامل، جامع و کاملاً مردمی توصیف کرد که در بطن جامعه رخ داده است.

برگزاری انتخابات‌های بزرگ در اوایل انقلاب

حضرتی به برگزاری ۵ انتخابات بزرگ در ۱۳ ماه اول انقلاب اشاره کرد و افزود : تمام روشنفکران، گروه‌های چپ مارکسیستی و گروه‌های راست ملی به امام خمینی (ره) توصیه می‌کردند که برای برگزاری انتخابات عجله نکند، زیرا معتقد بودند که مردم هنوز آمادگی ندارند ، با این حال، امام خمینی (ره) بر این نظر بودند که سرنوشت مملکت باید به دست خود مردم رقم بخورد. در نتیجه، انتخابات اصل نظام جمهوری اسلامی با مشارکت بیش از ۹۸ درصد مردم برگزار شد و مردم در انتخابات‌های دیگر مانند مجلس خبرگان و انتخابات قانون اساسی نیز شرکت کردند.

وی افزود: در دوره پس از انقلاب به صورت متوسط هر سال یک انتخابات بزرگ داشته‌ایم که مردم شرکت می‌کردند.

وی بیان داشت: با وفاقی که بین مردم بود، همه آحاد در این انتخابات ملی شرکت می‌کردند و برخی‌ها هم به دلایل متعدد شرکت نمی‌کنند که در کل دنیا این است.

انتخابات ۱۴۰۳ و تدابیر جدید

وی به انتخابات ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت : با تدابیری که اتخاذ شد، به همه شخصیت‌ها میدان داده شد و مردم مشارکت بیشتری کردند.

حضرتی افزود : یک شخصیت متفاوت در این انتخابات وارد عرصه شد.

حضرتی تأکید کرد : باید علل مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات بررسی و تحلیل شود.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، به نقش مهم رسانه‌ها در پایش و تجزیه و تحلیل این موضوعات اشاره کرد و گفت : رسانه ها باید تجلی گاه گفت و گوهایی مردم باشند، باید بررسی کنیم آیا همه موضوعات سیاسی است یا مسائل اجتماعی و اقتصادی نیز دخیل هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار