نماینده مردم حوزه منگشت خبر داد:

صدور مجوز انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه/ تنش‌های آبی منطقه برطرف می‌شود

گروه استان‌ها - نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت، از صدور مجوز ماده ۲۳ طرح اضطراری انتقال آب ایذه خبر داد و گفت: با پیگیری صورت گرفته انتقال یک مترمکعب بر ثانیه آب از سد کارون ۳ به ایذه محقق شد.
کد خبر: ۱۲۱۵۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱ 15 January 2026
مجوز انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه صادر شد/

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خوزستان، «فرشاد ابراهیم‌پور» نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت (حوزه منگشت) از صدور مجوز ماده ۲۳ طرح اضطراری انتقال آب ایذه خبر داد و گفت: با پیگیری صورت گرفته انتقال یک مترمکعب بر ثانیه آب از سد کارون ۳ به ایذه محقق شد که نقطه عطفی برای رفع تنش آبی شمال شرق استان است.

وی افزود: این اقدام گام‌ بزرگی‌ در مسیر رفع تنش آبی مردم ایذه است و در کنار برنامه‌های کوتاه مدت سازمان آب و برق مانند حفر چاه جدید ‌و اورهال چاه‌های موجود می‌تواند نقش موثری در تامین آب شرب منطقه داشته باشد.

نماینده مردم حوزه منگشت، با اشاره به طرح فدک ادامه داد: طرح فدک در راستای تامین آب شرب و کشاورزی شمال شرق استان و برای هفت شهر و ۶۸۰ روستا هدفگذاری شده که کنار نوید بخش کاهش محرومیت‌های منطقه است.

وی تصریح کرد: با تدوام این اقدامات و همراهی دولت چهاردهم انتظار می‌رود محرومیت و محدودیت حوزه ایذه و باغملک و رامهرمز، صیدون میداوود ، قلعه تل و هفتکل و روستاهای مسیر برطرف شود و در صورت کفاف منابع آبی امکان بهره‌مندی شهرهایی همچون رامشیر از این طرح وجود دارد.

ابراهیم‌پور ضمن قدردانی از استاندار خوزستان و دست اندرکاران طرح ابراز امیدواری کرد: تحقق این طرح‌ها علاوه بر حل مشکل آب شرب و کشاورزی زمینه‌ساز رونق اشتغال و بهبود شرایط زندگی مردم شمال شرق استان خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار