ثبت‌نام 500 طرح راکددربهره‌مندی ازتسهیلات

معاون امور هماهنگی و توسعه منابع انسانی استاندار اردبیل گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در سال‌جاری 500 تا 600 طرح راکد به همت صاحبان این طرح‌ها برای بهره‌مندی از تسهیلات بانکی ثبت‌نام کنند.
کد خبر: ۲۵۸۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶ 10 July 2016

به گزارشخبرگزاری فارساز اردبیل، اقبال عباسی عصر امروز در مراسم معارفه مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اظهار کرد: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گستردگی کار و فعالیت در حقیقت خود دولت کوچکی است که مجموعه عظیم و وسیع حوزه کار و کارگری، تعاون و امور بیمه و تأمین اجتماعی را مورد توجه و دقت نظر قرار داده است.

وی تصریح کرد: در قرارداد بین دولت و ملت موفق‌ترین رابطه برای حکمرانی شایسته و مناسب برقراری ارتباط بین ملت، بخش خصوصی یا همان جامعه مدنی و دولت است که در این بین مدیران توانمند به راحتی می‌توانند از این ظرفیت و حلقه زنجیره‌ای به همت متصل شده بیشتر و بهتر استفاده کنند.

معاون امور هماهنگی و توسعه منابع انسانی استاندار اردبیل با برشمردن انواع مدیریت‌ها در عصر معاصر گفت: برخی از مدیران از نوع فکری و ارائه‌دهنده تئوری‌هایی است که دو الی سه درصد مدیران دنیا از این نوع هستند.

عباسی نوع دوم مدیریت‌ها را مدیریت‌های توسعه‌ای برشمرد و افزود: 70 تا 80 درصد مدیران ما با نگاه توسعه‌ای انجام وظیفه می‌کنند.

وی با اشاره به نوع سوم مدیریت به عنوان مدیریت روندی و نوع چهارم به عنوان مدیریت تخریبی بیان کرد: مدیریت تخریبی گاه به شکل عمدی و گاه به شکل سهوی انجام می‌شود که تلاش بر این است تا با تغییر روند موجود روند جدیدی را بر عرصه مدیریت حاکم کنند.

عباسی به شعار سال و ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و ادامه داد: دولت سه شاخصه مهم را فراتر از کار معمولی انجام می‌دهد تا عده‌ای فکر نکنند دولت کار جاری خود را می‌خواهد به نام اقتصاد مقاومتی به مردم معرفی کند.

وی یکی از برنامه‌های دولت را در تحقق اقتصاد مقاومتی احیای 36 هزار واحد راکد تولیدی اعلام کرد و گفت: در سال‌جاری احیای هفت هزار و 500 طرح تولیدی و اقتصادی با پرداخت تسهیلات بانکی در قالب طرح‌های کوچک، طرح‌های بزرگ و طرح‌های بالای 60 درصد پیشرفت در اولویت است.

معاون امور هماهنگی و توسعه منابع انسانی استاندار اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل پیش‌بینی می‌شود بین 500 تا 600 طرح راکد توسط صاحبان این طرح‌ها برای بهره‌مندی از تسهیلات به بانک‌ها معرفی شوند که تاکنون صاحبان 360 طرح واحدهای خود را معرفی کردند.

عباسی افزود: از این بین 230 طرح در ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گرفته و هفته آینده شرایط این واحدها در بهره‌مندی از تسهیلات بانکی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی دومین محور اساسی دولت در سال اقتصاد مقاومتی را اجرای ماده 27 در واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی اعلام کرد و ادامه داد: این واگذاری‌ها به دو طریق انجام می‌شود که در شرایط نخست طرح مورد نظر با تضمین سود مناسب برای سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی مورد توجه قرار می‌گیرد که نمونه آن را در تکمیل سدهای معیشتی شاهد و ناظر هستیم.

عباسی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: نوع دوم واگذاری‌ها به بخش خصوصی و تأمین اعتبار از محل اجرای همان پروژه است که به صورت تضمینی به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

معاون استاندار اردبیل بیان کرد: در 37 سال گذشته تسهیلات حمایتی از تولید و اشتغال به چند طریق از سوی دولت‌ها پرداخت شده که در مقطعی دولت از محل تبصره سه به طرح‌های دارای توجیه اقتصادی منابع کلان اختصاص داده و این طرح‌ها اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: در دولت دیگر با پرداخت تسهیلات خوداشتغالی و زمانی نیز برای طرح‌های زودبازده تسهیلات پرداخت شده اما رویکرد دولت تدبیر و امید پرداخت تسهیلات به طرح‌های دانش‌بنیان است.

عباسی اظهار کرد: ‌در این زمینه پرداخت تسهیلات به طرح‌های دانش‌بنیان از یک میلیارد دلار تا چند صد میلیارد دلار از طریق صندوق توسعه ملی انجام می‌شود تا روند توسعه و اجرای طرح‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار