دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: طرح نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز و تا روز ۲۷ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه 91 اکیپ ثابت و سیار از کارشناسان دامپزشکی این طرح را اجرا خواهند کرد، افزود: در طول ماه مبارک رمضان اکیپهای بازرسی و کنترل بهداشتی ادارات دامپزشکی استان خوزستان روزانه از ساعت 8 تا 20 در دو شیفت صبح و عصر بازرسی از اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، کارگاههای بستهبندی این فرآوردهها، خودروهای ویژه حمل، سردخانهها و کشتارگاههای دام و طیور را در سطح استان با حضور 47 اکیپ سیار و 42 اکیپ ثابت در شهرستانها انجام میدهند.
کنارکوهی توصیه کرد: مردم ضمن توجه به توصیههای بهداشتی دامپزشکی، انواع فرآوردههای خام دامی تازه و منجمد مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شمارههای ۱۵۱۲ و ۳۳36912۱ و یا به ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند.
منبع: ایسنا