دستگیری قاتل فراری در استان‌های مرکزی کشور

گروه استان‌ها - رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری قاتل فراری توسط کاراگاهان این پلیس، خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۵۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳ 25 August 2025

به گزارش تابناک از کرمانشاه و به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ کارآگاه «علی کرمی» رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه، در این باره، اظهار کرد: پس از وقوع قتل خانمی ۴۱ ساله در آبان ماه سال ۱۴۰۰ توسط مردی ۳۹ ساله، رسیدگی به موضوع و دستگیری قاتل در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: تحقیقات کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی کرمانشاه برای شناسایی و دستگیری قاتل فراری ادامه داشت و در نهایت موفق شدند مخفیگاه این فرد که با نام مستعار در یکی از استان‌های مرکزی کشور زندگی می‌کرد را شناسایی کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه تصریح کرد: طی هماهنگی قضائی تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان به شهرستان محل سکونت قاتل متواری اعزام و در عملیاتی غافلگیرانه موفق به دستگیری وی شدند.

سرهنگ کرمی در پایان با اشاره به انتقال متهم به کرمانشاه، افزود: این فرد در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به ارتکاب قتل، انگیزه قتل را اختلافات قبلی عنوان کرد و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی، به دستگاه قضائی معرفی گردید.

منبع: تابناک
آخرین اخبار