ثبت بیش از ۱۰ هزار مأموریت اورژانس در کرمانشاه در مرداد

گروه استان‌ها _ اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کرمانشاه در مردادماه ۱۴۰۴ با انجام ۱۰ هزار و ۲۲ مأموریت امدادی، خدمات گسترده‌ای به شهروندان و حادثه‌دیدگان ارائه داد. در همین مدت، خط ارتباطی ۱۱۵ نیز شاهد بیش از ۳۸ هزار تماس از سوی مردم بود که بخشی از آنها مزاحمت تلفنی محسوب می‌شد.
کد خبر: ۱۲۰۵۶۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵ 26 August 2025

مسعود قلعه سفیدی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: مجموع مأموریت‌های انجام شده اورژانس استان در مردادماه سال جاری به ۱۰ هزار و ۲۲ مأموریت رسید که نشان‌دهنده حجم بالای خدمات‌رسانی نیرو‌های این سازمان در سطح استان است.

وی افزود: در جریان این مأموریت‌ها، اورژانس استان علاوه بر اعزام نیرو‌ها به صحنه‌های مختلف حوادث، اقدام به انتقال ۵ هزار و ۲۱۲ نفر از بیماران و مصدومان به مراکز درمانی کرده است. همچنین تیم‌های امدادی در موارد بسیاری توانستند در محل حادثه به درمان ۱۳ هزار و ۹۸۵ نفر اقدام کنند که این موضوع اهمیت حضور به‌موقع نیرو‌های اورژانس در کاهش نیاز به انتقال بیماران را نشان می‌دهد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان کرمانشاه در ادامه به حجم تماس‌های مردمی با سامانه ۱۱۵ اشاره کرد و گفت: در طول این ماه، ۳۸ هزار و ۸۵۸ تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس استان برقرار شد.

قلعه سفیدی گفت: اگرچه بخش زیادی از این تماس‌ها منجر به اعزام مأموریت شد، اما متأسفانه چهار هزار و ۱۴۲ تماس نیز جزو تماس‌های مزاحم بوده که سبب اشغال خطوط امدادی و اتلاف زمان ارزشمند نیرو‌های اورژانس شده است.

وی همچنین با اشاره به تنوع مأموریت‌ها توضیح داد: از مجموع مأموریت‌های مردادماه، ۲ هزار و ۱۵۳ مورد مربوط به حوادث ترافیکی بوده که شامل تصادفات جاده‌ای و درون‌شهری است. در مقابل، هفت هزار و ۸۶۹ مأموریت نیز به حوادث غیرترافیکی اختصاص داشته که طیف وسیعی از حوادث و بیماری‌های مختلف را شامل می‌شود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت اورژانس هوایی استان یاد کرد و گفت: در مردادماه سال جاری، دو مأموریت هوایی توسط بالگرد اورژانس انجام شده است که در جریان آن، دو بیمار به مراکز درمانی منتقل شدند. وی این خدمت را یکی از مهم‌ترین اقدامات برای نجات جان بیماران در شرایط اضطراری و مناطق صعب‌العبور دانست.

منبع: تابناک
آخرین اخبار