در گفت‌و‌گو با تابناک خبر داد:

ادارات پرمصرف را یک‌هفته قطع می‌کنیم!/ قبض ۹۰ درصد مردم زیر ۵۰ هزار تومان است

گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: با اجرای طرح جدید تعرفه‌گذاری گاز، بخش عمده مردم قبض‌های زیر ۵۰ هزار تومان را پرداخت کرده‌اند، و ادارات و سازمان‌های پرمصرف در صورت رعایت نکردن دمای استاندارد، گاز آن‌ها تا یک هفته یا بیشتر قطع خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۱۰۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹ 11 November 2025

ادارات پرمصرف را یک‌هفته قطع می‌کنیم! / قبض ۹۰ درصد مردم زیر ۵۰ هزار تومان است

«ناصر حسینی»، مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه،از اجرای طرح جدید تعرفه‌گذاری گاز در کشور خبر داد و اظهار کرد: در نظام تازه محاسبه، عدالت مصرف و حمایت از دهک‌های پایین هدف‌گذاری شده است و اداراتی که دمای آسایش را رعایت نکنند با قطع گاز طولانی‌مدت مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به طرح جدید تعرفه‌گذاری گاز که از ابتدای مهرماه اجرایی شده، افزود:این طرح با هدف برقراری عدالت در توزیع یارانه انرژی، حمایت از خانوار‌های کم‌درآمد و تشویق به صرفه‌جویی در مصرف گاز اجرا شده است. پیش از این، تعرفه‌ها بر اساس اقلیم‌های کلی و در ۱۲ پلکان محاسبه می‌شد، اما امسال این نظام به چهار پلکان کاهش یافته و هر شهر کشور بر اساس اقلیم واقعی خود محاسبه می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز تصریح کرد:در حال حاضر برای ۱۳۰۰ شهر کشور، ۱۳۰۰ اقلیم جداگانه تعریف شده است تا تعرفه هر شهر متناسب با شرایط واقعی آب‌وهوایی و الگوی مصرف پنج سال گذشته تعیین شود.

وی با اشاره به وضعیت مصرف گاز در استان کرمانشاه، توضیح داد:در مهرماه، حدود ۹۰ درصد مشترکان استان قبضی کمتر از ۵۰ هزار تومان داشته‌اند و اگر مردم در فصل سرما الگوی مصرف را رعایت کنند، حتی در اوج مصرف زمستانی نیز مبلغ قبض آنها از ۱۵۰ هزار تومان فراتر نخواهد رفت.

مدیرعامل شرکت گاز کرمانشاه با اشاره به اهمیت مصرف ایمن و بهینه سوخت، خاطرنشان کرد:به همه ادارات و سازمان‌های دولتی استان هشدار می‌دهم اگر دمای آسایش را رعایت نکنند، با قطع گاز مواجه خواهند شد؛ این قطعی ممکن است تا یک هفته یا بیشتر طول بکشد.

وی در پایان از اجرای طرح بهینه‌سازی رایگان موتورخانه‌ها خبر داد و گفت: کرمانشاه سومین استان کشور در اجرای طرح بهینه‌سازی است و از مردم می‌خواهیم با مشارکت در این طرح رایگان، مصرف انرژی را در منازل و ادارات کاهش دهند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار