سرپرست شهرداری کرمانشاه خبرداد:

ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی همزمان با فرارسیدن بهار در کرمانشاه/ سفره‌های هفت‌سین شهری طراحی می‌شود

گروه استان‌ها - سرپرست شهرداری کرمانشاه با تاکید برضرورت ایجاد نشاط اجتماعی همزمان با فرارسیدن بهار، گفت: همه مناطق شهری باید با برنامه‌ریزی دقیق، اقدامات اجرایی خود را برای آراستگی سیمای شهر به‌صورت منسجم آغاز کنند.
کد خبر: ۱۲۱۷۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰ 16 February 2026

ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی همزمان با فرارسیدن بهار در کرمانشاه /به استقبال از بهاربرویم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «بیژن مرادی» سرپرست شهرداری کرمانشاه امروز دوشنبه (۲۷ بهمن) در جلسه کمیته استقبال از بهار که با حضور معاونان شهردار و شهرداران مناطق هشت‌گانه در سالن جلسات معاونت خدمات شهری برگزار شد، اظهارکرد: ترمیم و رنگ‌آمیزی جداول و رفیوژهای سطح شهر از اولویت‌های اصلی است این عملیات باید از ابتدای اسفندماه در تمامی مناطق اجرا شود تا ضمن ارتقاء جلوه بصری، ایمنی معابر نیز افزایش یابد.

وی همچنین بر تسریع در رنگ‌آمیزی پل‌های عابر پیاده تأکید کرد و افزود: این اقدام باید در یک بازه زمانی یک‌هفته‌ای به پایان برسد و نظارت لازم بر اجرای دقیق آن صورت گیرد.

سرپرست شهرداری تولید گل و نشاء فصلی را از دیگر برنامه‌های مهم مدیریت شهری دانست و ادامه داد: گلخانه مرکزی و گلخانه‌های مناطق هشتگانه موظف هستند با افزایش تولید، نیاز فضای سبز شهری را تأمین کنند تا در هزینه‌های خرید گل صرفه‌جویی شود.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های داخلی شهرداری در تولید گل‌های فصلی، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، امکان برنامه‌ریزی منسجم برای گل‌آرایی معابر، میادین و بوستان‌ها را فراهم می‌کند.

مرادی با اشاره به اهمیت فضاهای مفرح شهری، تصریح کرد: راه‌اندازی و زیباسازی آب‌نماهای سطح شهر باید پیش از نوروز انجام شود تا شهروندان در ایام تعطیلات از فضاهای شهری با کیفیت مطلوب بهره‌مند شوند.

وی نوسازی و رنگ‌آمیزی گلدان‌های بزرگ چوبی را از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده برشمرد و خاطرنشان کرد: این عناصر به‌عنوان بخشی از مبلمان شهری باید متناسب با حال‌وهوای بهاری بازطراحی و احیاء شوند.

سرپرست شهرداری کرمانشاه از اجرای تونل‌های نوری در پارک‌های مناطق هشتگانه شهری خبر داد و افزود: این طرح‌ها با هدف افزایش جذابیت بصری، تقویت حضور شهروندان در فضاهای عمومی و ایجاد شور و نشاط نوروزی اجرا می‌شود.

وی در پایان با اشاره به طراحی سفره‌های هفت‌سین شهری، گفت: این سفره‌ها با محوریت آداب، رسوم و فرهنگ بومی کرمانشاه طراحی خواهند شد تا هویت فرهنگی شهر در استقبال از سال نو به‌صورت ویژه به نمایش گذاشته شود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار