واگذاری واحدهای استیجاری به زوج‌های جوان در خوزستان/ نظارت بر بازار اجاره‌بها تشدید می‌شود!

گروه استان‌ها - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از برنامه تملک و واگذاری واحدهای مسکونی به‌صورت استیجاری به زوج‌های جوان فاقد مسکن خبر داد و گفت این اقدام با هدف حمایت از زوج‌های جوان در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک اجرا می‌شود.
کد خبر: ۱۲۲۴۸۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۶ 20 June 2026

واگذاری واحدهای استیجاری به زوج‌های جوان در خوزستان / تشدید نظارت بر بازار اجاره‌بها

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خوزستان، «روح‌اله عمادی» مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان، در این باره اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌هایی از سوی دولت برای تملک واحدهای مسکونی انجام شده تا این واحدها به‌صورت استیجاری در اختیار زوج‌هایی قرار گیرد که کمتر از پنج سال از آغاز زندگی مشترک آن‌ها گذشته و فاقد مسکن هستند.

وی با تأکید بر صیانت از اراضی دولتی افزود: مدیریت املاک دولت در محدوده شهرها و حریم‌ها با جدیت دنبال می‌شود و در سال گذشته حدود یک میلیون مترمربع از اراضی دولتی و ملی که در معرض تصرف قرار داشتند شناسایی و به ارزش چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگردانده شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان، همچنین درباره کنترل بازار اجاره‌بها گفت: هیأتی متشکل از نمایندگان تعزیرات حکومتی، سازمان صمت، اداره کل اطلاعات و راه و شهرسازی، قراردادهای مشاوران املاک را به‌صورت مستمر رصد می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی از مستأجران خواست در صورت مشاهده تخلف در قراردادها، موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

عمادی با اشاره به مشوق‌های در نظر گرفته‌شده برای موجران منصف نیز گفت: مالکانی که در حمایت از مستأجران همکاری داشته باشند می‌توانند از تسهیلات قرض‌الحسنه بهره‌مند شوند.

وی در ادامه به روند اجرای نهضت ملی مسکن در استان اشاره کرد و گفت: با افتتاح بیش از ۶ هزار واحد مسکونی، روند اجرای طرح‌های عمرانی در بخش مسکن استان رو به رشد است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان، همچنین درباره رسیدگی به مناطق آسیب‌دیده از جنگ همچنین گفت: بیش از هفت هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده ارزیابی شده‌اند که برای ۱۳۰ واحد دارای خسارت جدی از محل منابع بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده و برای برخی واحدهای غیرقابل سکونت نیز پروانه ساختمانی جدید صادر شده است.

انتهای پیام/ 

آخرین اخبار