علت مخالفت خاتمی با شهردار شدن محسن هاشمی

شورای شهر جدید 12 به 8 به نفع اصلاح‌طلبان است؛ 12 نفر اصلاح‌طلب و 8 نفر کارگزاران هستند ولذا کارگزاران اکثریت را ندارند.
کد خبر: ۴۷۷۹۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰ 14 August 2017
به گزارش تابناک : خاتمی و نزدیکانش نظیر میردامادی در خصوص شهردار شدن محسن هاشمی معتقدندکه او چند اشکال دارد؛ اول اینکه با تیم قالیباف می‌تواند کار کند و ممکن است حتی تا 80 درصد تیم قالیباف را نگه دارد.

بنابراین گزارش  اصلاح‌طلبان برای 940 پست مدیریتی در شهر تهران برنامه ریزی کرده اند و قصد دارند همه را عوض کنند و معتقدند اگر محسن هاشمی شهردار تهران شود، این کار را انجام نمی‌دهد.

این گزارش می افزاید  دومین موضوعی که مدنظراصلاح طلابان است این است که محسن هاشمی فرد تشکیلاتی نیست و از اصلاح طلبان تبعیت نمی کند و کار خودش را انجام می دهد در حالی که کار در شهرداری تهران باید کاملا تشکیلاتی باشد.




منبع : تهران پرس