به گزارش تابناک
یزد،"نادر
سليم" در مورد اين خبر افزود: ساليانه نزدیک به 50 هزار تن گوشت مرغ از 927 واحد مرغداري گوشتي در استان توليد ميشود که از
اين ميزان 25 هزار تن گوشت مرغ در داخل استان مصرف و مابقی نيز به استانهاي اصفهان،
شيراز و کرمان صادر ميشود .
وي همچنين با اشاره به توليد سالانه 19 هزار و 10 تن تخممرغ از 30 واحد توليدي استان، از عرضه 11 هزار تن آن در داخل استان و صدور هشت هزار تن آن به خارج استان خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با اشاره به اشتغال يكهزار و 950 نفر در مرغداریهای استان، در رابطه با رشد سريع مرغ با تزریق هورمون، تاكيد كرد: سرعت رشد مرغهای گوشتی ارتباطی به مصرف هورمون ندارد و رشد سریع مرغها در دوره پرورش به دلیل استانداردسازی شرایط پرورشی و اجرای عملیات اصلاح نژادی در جوجههای گوشتی است که البته این سرعت رشد در بسیاری کشورهای دنیا بیشتر از ایران است.
وي ادامه داد: برخی شبکههای اجتماعی، مسائلی را درباره تولید گوشت مرغ و استفاده از هورمون در فرآیند پرورش مطرح کردهاند که هیچ پایه و اساس علمی ندارد و بالاتر بودن سرعت رشد پرورش گوشت مرغ نسبت به مرغ های بومی طبیعی است.
سلیم اظهار کرد: از نظر کیفیت و سلامت، گوشت مرغ تولید شده در ایران در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد و ایران در این زمینه جزو کشورهای پیشرو است که میتواند در داخل بدون هیچ نگرانی مصرف شود و به کشورهای دیگر نیز صادر شود.
معاون جهاد کشاورزی استان در پايان نيز خاطرنشان كرد: تنها مشکل در پرورش و تولید گوشت مرغ، اندازه لاشه مرغ است که باید برای تقویت صادرات این محصول بتوانیم فرهنگ تولید و مصرف مرغ را با سایزهای کوچکتر ترویج کنیم.