رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: شایسته است تا زائران عتبات عالیات با توجه به شیوع بیماری التور در عراق مراقبت بیشتری را انجام دهند تا این بیماری فراگیر نشود.
کد خبر: ۱۲۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰ 30 October 2015

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، فرهاد پورفرضی پیش از ظهر امروز در جریان بازدید اعضای کارگروه سلامت از تأسیسات آب‌درمانی‌ها در اردبیل اظهار کرد: ما با مراقبت‌هایی که انجام دادیم تا این لحظه هیچ‌گونه گزارشی مبنی بر علائم بیماری کرونا و آنفلوانزای حاد را به همراه التور شاهد نبودیم اما همچنان مراقبت‌های لازم انجام می‌شود تا در صورت مثبت بودن آزمایش‌ها افراد بیمار تحت مراقبت قرار گیرند.

وی با یادآوری اینکه برای ما تأمین امنیت مردم و حفظ سلامت آنها بسیار مهم است، تصریح کرد: ما با توجه به حضور گسترده زائران در اربعین حسینی در کشور عراق ایستگاه‌های مختلفی را دایر می‌کنیم تا در کنار ارائه برنامه‌های آموزشی به زائران، برنامه‌های مراقبتی بیشتر نیز مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: هر چند برخی از استان‌های مرزنشین در این زمینه مشکلاتی را دارند اما به یقین تلاش می‌کنیم تا فضای مناسب بهداشتی و سلامتی فراهم آید.

پورفرضی به مراقبت‌های لازم از حجاج ورودی به استان اردبیل در زمینه ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: ما از برخی افراد که احتمال می‌دادیم زمینه شیوع این بیماری را داشته باشند، آزمایش‌های لازم را انجام دادیم و 11 نفری که مشکوک به ابتلا به این بیماری بودند، بستری شده و در نهایت آزمایش‌های آنها منفی در آمد و مردم استان نباید نگران شیوع این بیماری باشند.

وی مراقبت بیشتر خانواده‌ها را در مورد شیوع برخی آنفلوانزای حاد و مشکل‌آفرین یادآور شد و بیان کرد: در استان اردبیل علائمی از این بیماری دیده نشده و ما اتاق‌های ایزوله را با فشارهای منفی در بیمارستان‌های استان تعبیه کردیم تا در صورت بروز موارد مشکل حتماً مراقبت‌های جدی و اساسی انجام شود.

پورفرضی به حساسیت دانشگاه علوم پزشکی در مورد وضعیت بهداشت آب‌های معدنی اشاره کرد و ادامه داد: با نظارت‌های دقیق سعی داریم تا اجازه ندهیم برخی آلودگی‌ها و بیماری‌ها از طریق آب‌های معدنی انتقال داده شود.

وی با تاکید بر رفع مشکلات برخی از مجتمع‌های آب‌درمانی اضافه کرد: این واحدها بیش از اینکه به بهره‌برداری برسند، ملزم به دریافت پروانه بهداشتی هستند.

پورفرضی آمار نظارت‌ها و مراقبت‌های شش ماهه را از آب‌های معدنی یادآور شد و گفت: بازرسی بیش از 550 مورد به همراه نمونه‌برداری میکروبی 200 مورد از آب‌های گرم و معدنی از جمله این فعالیت‌ها بوده و ما در 35 مورد آلودگی میکروبی تشخیص داده و گزارش کردیم تا مسئولان امر استخرهای آلوده را تعطیل و یا به تخلیه آن اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه هفت مورد درخواست تعطیلی برای استخرها به دلیل آلودگی صادر شده که از این تعداد سه استخر همچنان تعطیل هستند، افزود: ما تاکید بر کلرزنی مرتب و مناسب،‌ دفع فاضلاب و رعایت موازین بهداشتی را از آب‌ گرم‌ها داریم.

وی تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای همکاری خوبی را در این زمینه داشته و با تذکر به صاحبان آب‌ گرم‌ها سعی کرده تا از آلودگی‌ها جلوگیری شود.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار