رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: مرمت و بازسازی گنبد حرم مطهر حضرت علی (ع) در نجف اشرف به این ستاد سپرده شد.
کد خبر: ۱۲۶۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳ 10 November 2015
حجت الاسلام سیدمحمود موسوی سه شنبه در آیین تجلیل از مواکب و فعالان اربعین حسینی با عنوان همایش عشاق الحسین (ع) در سرسرای اداری سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: اجرای همه مراحل بازسازی و طلاکاری گنبد حرم مطهر امام علی (ع) بیش از 30 میلیارد ریال برآورد شده است.

وی گفت: هزینه های این طرح ، به طور کامل از سوی مردم ولایت مدار و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تامین خواهد شد و در هیچ شرایطی از اعتبارات دولتی استفاده نخواهد شد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان ، کار طلاکاری و مرمت گنبد حرم مطهر حضرت علی (ع) را افتخاری دیگر برای مردم ولایی خوزستان توصیف کرد و افزود:هم اکنون کار طلاکاری و مرمت ایوان طلای حرم حضرت علی (ع) توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان مراحل نهایی و پایانی را می گذراند.

حجت الاسلام موسوی افزود: طرح طلاکاری و مرمت ایوان حرم مطهر حضرت علی (ع) 120میلیارد ریال هزینه دربر داشته که از محل هدایا و نذور (طلا و پول) مردم استان تامین شده است.

وی افزود: ستادبازسازی عتبات عالیات خوزستان از سال 1392 کار مرمت و نوسازی حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) شروع کرد و هم اکنون این دو طرح مراحل نهایی را می گذرانند.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان از اعزام بیش از 400 نیروی فنی و متخصص بومی بنا برای کمک به بازسازی حرم های مطهر حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) به سوریه خبر داد.

وی ساخت شش در حرم امامین عسکریین (ع) با اعتباری بالغ بر 15میلیارد ریال را از دیگر طرح های این ستاد در شهرهای مقدس عراق عنوان کرد و افزود: به لطف الهی این درها به تازگی برای نصب به سامرا انتقال یافته اند.

حجت الاسلام موسوی در ادامه به در پیش بودن اربعین حسینی و اعزام بیش از یک میلیون زائر از مرزهای چذابه و شلمچه اشاره کرد و گفت: کمیته جذب و مشارکتهای مردمی وظیفه دارد هدایا و کمک ها و نذور مردم را جمع آوری، مدیریت و به سمت موکب های پذیرایی هدایت کند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان تصریح کرد: امام جمعه، فرمانداران و موکب داران در هر شهرستان باید نذور و کمکها را جمع آوری و در موکب شهرستان خود هزینه کنند و پیشنهاد شده که هر خوزستانی پذیرایی یک نفر از زائرین اربعین حسینی را به عهده بگیرد.

وی بیان کرد: در اربعین حسینی امسال مانند سال های گذشته همه زیرساخت ها آماده شده و روحانیون نیز به عنوان مبلغ در پایانه های مرزی و موکب ها مستقر می شوند.

در این آیین با حضور جمعی از مسئولان استانی، جمعی از موکب داران و فعالان اربعین حسینی مورد تقدیر قرار گرفتند.

بنا به این گزارش 10روز قبل از اربعین حسینی ، حرکت زائران از سراسر کشور به سمت مرزهای چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز ، شلمچه در 16کیلومتری غرب خرمشهر و مرز مهران در استان ایلام برای شرکت در همایش اربعین در کربلا شروع می شود.

مقام معظم رهبری از اربعین پارسال در عراق به عنوان 'معجزه اربعین' یاد کردند.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار