از جمله موارد بسیار مهم در ارتباط با ارزش غذایی جگر غنیبودن آن از نظر بسیاری ویتامینها مانند ویتامینهای گروه B و ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین A و D است.
کد خبر: ۱۲۹۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵16 November 2015
در کنار این ترکیبات، جگر حاوی مقادیر درخورتوجهی آهن و روی هم هست و
در بسیاری از موارد در صورت ابتلا به کمخونی مصرف آن را به صورت متعادل توصیه میکنند.
مقدار ویتامین Aموجود در جگر بسیار بالا بوده و
مصرف آن در دوران بارداری میتواند منجر به افزایش تجمع این ماده در بدن مادر و حتی
جنین شده و ناهنجاریهای مادرزادی بهدنبال داشته باشد.