بوفه های مدارس توسط کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط مرکز بهداشت به طور مرتب رصد خواهند شد و در صورت مشاهده مشکلات احتمالی در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۱۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۷ 18 November 2015
به گزارش تابناک کهگیلویه وبویراحمد،دکتر سید غفار شفایی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان کهگیلویه در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی کهگیلویه، ضمن بیان مطالبی در خصوص بیماری های واگیر دار نظیر کرونا ویروس و آنفلو آنزا و همچنین تشریح وضعیت بهداشت محیط مدارس تصریح کرد: لازم است با توجه به اهمیت مسئله بهداشت مدارس و ضرورت رعایت شاخص های بهداشتی در این زمینه و در راستای ارتقاء سلامت دانش آموزان رده های مختلف تحصیلی، توجه ویژه ای به وضعیت بهداشتی سرویس های بهداشتی مدارس ،دفع بهداشتی فاضلاب،زباله و آب خوری های مدارس صورت پذیرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه با اشاره به اینکه تغذیه صحیح یعنی خوردن غذای کافی، مناسب و دریافت مقدار لازم و کافی از هریک از این مواد مغذی که برای حفظ سلامت به طور روزانه لازم است افزود: این نیازها با توجه به شرایط جسمی ،محیطی و فردی متفاوتند و بر اساس سن، جنس، شرایط فیزیولوژیک، اندازه بدن و میزان فعالیت فرد تعیین میشوند،لازم است اقلام غذایی مجاز که این شبکه لیست آنها را در اختیار مدارس قرار داده در بوفه های مدارس سطح شهرستان عرضه شود.
دکتر شفایی اضافه کرد: بوفه های مدارس توسط کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط مرکز بهداشت به طور مرتب رصد خواهند شد و در صورت مشاهده مشکلات احتمالی در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام خواهد شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار