دبیر نخستین جشنواره ملی هوانوردی
دبیر نخستین جشنواره ملی هوانوردی،گفت: با توجه به شرایط پساتحریم و قراردادهایی که برای ورود هواپیماهای جدید بسته شد، نیاز به 12 هزار متخصص در حوزه هوانوردی داریم.
کد خبر: ۱۷۴۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰ 03 February 2016

به گزارش تابناک مازندران، نخستین جشنواره ملی هوانوردی در مرکز آموزش علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور سیمرغ آغاز شد.

این جشنواره با هدف ایجاد فرصت‌های کسب و کار هوانوردی، نمایش دستاوردهای صنعت هوانوردی، تجلیل از خلبانان شهید مازندران، همایش عملیات پروازی و فن بازار هوانوردی برگزار شد.

دبیر جشنواره درباره اهداف این برنامه و ایده برگزاری آن، گفت: خواستیم یادواره‌ای برگزار کنیم که در آن توسعه فناوری را ببینیم و از خلبانان یاد می‌کنیم، زیرا سیمرغ قرار است یک شهر پروازی معرفی شود.

رضا خسروی اظهار کرد: خلبانان ما با علم و فناوری و با علم روز کار می‎کردند و علاوه بر آن فداکارانه به ایفای نقش می‌پرداختند که، بخش ویژه‌ای از جشنواره را به نسل نوجوان اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه باید خلبانان خوبی را در شهر سیمرغ تربیت می‎کردیم اما در این راه قدم خوبی برنداشتیم، افزود: امروز خلبانان خوبی را می‎بینیم که باید از تجربیات آنها برای نسل‌های جوان استفاده کنیم.

دبیر نخستین جشنواره ملی هوانوردی با اشاره به شرایط پساتحریم و قرارداد برای ورود هواپیماهای جدید به کشور، گفت: اگر قرار است که این تعداد هواپیما وارد ایران شوند، بیش از 12 هزار متخصص نیاز داریم و این یک فرصت برای دانشجویان هوانوردی، پارک‌های علم فناوری و فناوری‌های نو است، لذا تصمیم گرفتیم در این مسیر نیز جشنواره‌ای را برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه حضور گرم مراکز علمی کاربردی هوانوردی کشور که 80 درصد ظرفیت هوانوردی کشور را تشکیل می‌دهند، این تجمیع زیبا را تشکیل دادند تا یکی از اهداف جشنواره که فن‌بازار است را داشته باشیم، افزود: بیش از 10 طرح در آستانه تجاری‌سازی در جشنواره ارائه شدند که سرمایه‌گذاران و مسئولان شهرهای استان مازندران می‌توانند پای صحبت‌های آنها بنشینند و زمینه سرمایه‌گذاری را برای این قشر جوان و فرهیخته فراهم کنند.

خسروی ادامه داد: برای همه رده‌های سنی کلاس‌های توجیهی آموزش خلبانی، طراحی موتور هواپیما و بدنه و ... برگزار می‎شود و انتظار داریم بچه‌های ما امروز با دیدن غرفه‌ها و رغبتی که برای تحصیل در این رشته پیدا می‌کنند، در 10 یا 20 سال آینده، «کشوری»هایی باشند تا کشور به آنها افتخار کند.

به گزارش فارس، این جشنواره 14 تا 16 بهمن‌ماه در مرکز علمی کاربری سیمرغ برگزار و بازدید از نمایشگاه شرکت در کلاس‌های کارگاهی برای عموم آزاد است.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار