بداقبالی‌های فریدونکنار در حوزه فرمانداری این شهرستان همچنان ادامه دارد و انگار قرار نیست این قصه به پایان برسد.
کد خبر: ۲۰۶۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰ 04 April 2016

به گزارش تابناک مازندران؛ در حالی که حدود یک دهه از شهرستان شدن فریدونکنار می‌گذرد، همچنان فرمانداری این شهرستان پرسروصداترین و پر حاشیه‌ترین مراکز سیاسی مازندران بوده است.

پس از حضور حدود دو ساله امید نیک‌نژاد به عنوان فرماندار، علی قاسمی در دولت گذشته بر سر کار آمد و پس از 8 ماه از حضور دولت تدبیر و امید جای خود را به محمد حسین‌زاده لداری داد.

عملکرد ضعیف فرماندار دولت جدید در فریدونکنار تنها پس از 8 ماه استاندار مازندران را بر آن داشت تا حکم عزل وی را امضا کند و به صورت موقت حجت‌الله عصمتی با حفظ سمت، سرپرست فرمانداری این شهرستان شود.

حدود سه ماه از مدت سرپرستی عصمتی به عنوان فرماندار در فریدونکنار می‌‌گذشت که بار دیگر ساختمان فضای سیاسی این شهرستان با لرزه‌ای روبه‌رو و مهرداد ابراهیمی به سمت فرمانداری فریدونکنار منصوب شد.

بر اساس این گزارش، در حالیکه ابراهیمی توانسته بود آشفته بازار فریدونکنار را با سختی‌های فراوان سر و سامان دهد بار دیگر اخباری ضد و نقیض از حضور وی به عنوان مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری پس از برکناری حسن‌زاده به گوش می‌آمد که پس از دو روز در نهایت ابراهیمی با حفظ سمت به ساختمان استانداری رسید.

هرچند وعده‌های بی‌شمار تحقق نیافته ابراهیمی همچنان در فریدونکنار چشم‌انتظار اجرایی شدن است اما پس از حضور تمام وقت در استانداری علی ادیبی که سابقه معاونت فرمانداری چالوس را در کارنامه خود داشت، با معرفی به استاندار به این سمت منصوب کردند.

تنها حدود یک ماه از حکم وزیر کشور در خصوص تائید فرماندار شدن علی ادیبی در فریدونکنار می‌گذشت که بار دیگر هم بداقبالی به خطه مبارک رو کرد و وی در محل کار با خونریزی مغزی، به آی‌سی‌یو بیمارستان 17 شهریور آمل منتقل می‌شود.

این اتفاق در حالی صورت گرفت که فرمانداری فریدونکنار پس از خداحافظی عصمتی، بدون معاون بود و امروز در نبود فرماندار و معاون آن، معلوم نیست مسئولیت کارها بر عهده چه کسی است و کدام شخص بر عملکرد ادارات این شهرستان نظارت می‌کند.

تعلل استانداری نیز در انتخاب معاونت فرمانداری و پس از این حادثه فرماندار جدید نیز قابل تامل است، به گونه‌ای که با گذشت حدود 5 روز از این حادثه هنوز تکلیف این جایگاه مهم مشخص نیست.

اگر نگاهی به مشکلات شهرستان فریدونکنار بیاندازیم درمی‌یابیم که این شهرستان با چالش‌های مهمی دست و پنجه نرم می‌کند.

معضل کمربندی فریدونکنار از مهم‌ترین و اساسی‌ترین چالش‌هایی است که بیش از 15 سال است این شهر و مردم آن را می‌آزارد.

مشکلات بیمارستان فریدونکنار از چالش‌های دیگری است که در همین امسال بخشی از آن رخ‌نمایی کرد، از نبود پزشک مغز و اعصاب با وجود مرکز پیشرفته سی‌تی‌اسکن حضرت فاطمه‌الزهرا(س) گرفته تا نبود بیش از یک پزشک در اورژانس که مورد انتقاد بسیاری از مردم و بیماران قرار گرفته است.

چالش بعدی به مشکلات آب شرب این شهرستان مربوط می‌شود، مشکلاتی که با وجود تمامی تلاش‌های مسئولان این شهرستان همچنان ادامه دارد و با سلامت مردم فریدونکنار در ارتباط است، این بحران به تلاش ملی نیازمند است.

مشکل دیگر این جوانان تکمیل نشدن پروژه‌های ورزشی فریدونکنار است، حسین‌آباد، کاردگرمحله، استادیوم آزادی و مشکلات حقوقی آن، هیئت‌های ورزشی چون قایقرانی و کانوپولو تنها بخشی از چالش‌های ورزشی است که مسئولان مربوطه می‌توانند آن را با یک مدیریت درست حل و فصل کنند.

یکی دیگر از چالش‌های جدی مردم در شهرستان فریدونکنار رفع معضل طرح هادی است، طرح هادی که از قوانین مصوب دولت است باید از سوی مسئولان اجرایی شود و روستاهای متفاوت اختلاف زیادی در اجرای طرح هادی با یکدیگر ندارند، از شیرمحله و طوله‌سرا تا بنه‌کنار و کاردگرمحله همه نیازمند اجرای این طرح ملی هستند.

بسیاری از خیابان‌های این شهر با مشکل آب‌گرفتگی در زمان بارش باران روبه‌رو هستند و که هر چه زودتر باید این موضوع برطرف شود، فیروزآباد، خیابان‌های بهشتی، روبه‌روی پارک لاله، پشت استادیوم آزادی، حمزه‌کبیری، ولیعصر و همت‌آباد تنها بخشی از این خیابان‌هایی است که با مشکل بزرگ آب‌گرفتگی روبه‌رو می شوند.

چالش بسیار مهمی که در این شهرستان بسیاری از جوانان با آن روبه‌رو هستند نبود خانه فرهنگ و هنر است و استعداد بسیاری از جوانان فریدونکناری همچنان نهفته مانده، نبود سینما هم به این معضل افزوده است.انتظار می‌رود مسئولان فریدونکنار به ویژه اداره فرهنگ و ارشاد این شهرستان که از زمان آغاز حضور مسئول جدید اقدام قابل توجهی صورت نداده است، در این مورد به خصوص به صورت عملیاتی وارد صحنه شوند.

چالش دیگری که مردم و کشاورزان این شهرستان را با مشکل مواجه می‌کنند و آنها را به بدترین شکل ممکن در حالت بد روانی قرار می‌دهد، مشکل کم‌آبی و بی‌آبی است، این معضل که در سال‌های گذشته با وجود تلاش‌های مسئولان به صورت تنگاتنگ برطرف شد، نیاز به برنامه‌ریزی و اجرای فوری دارد تا در سال زراعی جدید، کشاورزان با کمترین مشکل روبه‌رو شوند.

تمامی این چالش‌ها در صورتی قابل حل هستند که مسئولی با نظارت و برنامه‌ریزی بتواند مسر درست حرکت را به روسای ادارت و نهادهای این شهرستان نشان دهند و امروز در نبود فرماندار و معاون وی مشخص نیست چه کسی مسئولیت آن را بر عهده می‌گیرد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار