این غذای محلی مخصوص شهرستان کبودراهنگ است که بسیار خوش‌پخت و لذیذ است.
کد خبر: ۲۳۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۷ 28 May 2016
رئیس میراث فرهنگی کبودراهنگ از ثبت ملی غذای محلی «ای ران شوربا» کبودراهنگ به عنوان نخستین اثر ناملموس این شهر خبر داد.

مهدی غلامی امروز در گفت‌وگو با فارس، از ثبت ملی غذای محلی «ای ران شوربا» خبر داد و اظهار کرد: این غذای محلی مخصوص شهرستان کبودراهنگ است که بسیار خوش‌پخت و لذیذ است.

وی تصریح کرد: پرونده این اثر ناملموس کبودراهنگ سال 94 به سازمان میراث فرهنگی ارسال شد و پس از ارزیابی و بررسی صورت گرفته، امسال با شماره 11701 به ثبت ملی رسید.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و گردشگری کبودراهنگ با بیان اینکه کبودراهنگ دارای 209 اثر تاریخی و طبیعی است، بیان کرد: تاکنون 121 اثر ثبت ملی شده که یکی ناملموس و مابقی ملموس هستند.

وی با بیان اینکه غذای محلی «ای ران شوربا» به عنوان نخستین اثر ناملموس به ثبت ملی رسیده است، یادآور شد: این غذای محلی در روستای هدف گردشگری «اکنلو» نیز طبخ می‌شود.

غلامی به نحوه پخت این غذا نیز اشاره کرد و گفت: شکل کلی این غذا شبیه آبگوشت است اما علاوه بر مواد داخل آبگوشت، دوغ محلی، روغن حیوانی و آرد نیز به این غذا افزوده می‌شود.

وی اضافه کرد: آثار ملموس و ناملوس هر کدام در هویت و فرهنگ یک شهر اثرگذار است و ضرورت حفظ و ماندگاری این آثار ثبت ملی آنهاست که به مرور در حال انجام است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار