یکی از مراجع تقلید گفت: برخی از رشته‌هایی که دانشجویان در دانشگاه تحصیل می کنند، هیچ تأثیری در جامعه ندارد که این مایه خسارت است. مسؤولان برنامه‌ریزی کنند که تنها رشته‌هایی تدریش شود که یا برای عقاید مردم یا برای زندگی آنان مفید باشد.
کد خبر: ۲۸۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۲ 31 August 2016
به گزارش تابناک قم، آیت‌الله جعفر سبحانی ظهر امروز در دیدار با معاونان وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری اظهار کرد: مسؤولان وزارت علوم باید تلاش کنند که در دانشگاه‌ها رشته‌هایی به وجود بیاید و دروسی تدریس شود که باری از مشکلات جامعه کم کند.

وی ادامه داد: برخی از رشته‌هایی که دانشجویان می‌خوانند و برایش پایان‌نامه هم می‌نویسند، هیچ تأثیر مفید و ملموسی بر جامعه ندارد که این مایه خسارت است.

این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به اینکه رشته‌های تحصیلی که گره‌ از مشکلات جامعه را باز نمی‌کند جامعه و فرد را متضرر می‌سازند،‌ عنوان کرد: مسؤولان وزارت علوم باید برنامه‌ریزی کنند که تنها دروس و رشته‌هایی تدریس شود که یا برای عقاید مردم مفید باشد یا برای زندگی آنان.

وی از مسؤولان وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری خواست تا مقاله «کارخانه مدرک‌‌سازی» را مطالعه کنند و اضافه کرد: نمی‌دانم نویسنده این مقاله، از روی خیر‌خواهی این مقاله را نوشته است یا از روی دشمنی، ‌ولی در این مقاله مواردی پیرامون ضررهایی که رشته‌های بی‌اثر، بر جامعه و فرد وارد می‌سازد عنوان شده است که قابل تأمل و بررسی است.

آیت‌الله سبحانی تأکید کرد: باید تلاش کنید علم در جامعه زیاد شود نه مدرک.

وی عنوان کرد: ممکن نیست رئیس جمهور بتواند برای 75 میلیون نفر شغل ایجاد کند، پس بهتر است بر تقسیم شغل متمرکز شوید به گونه‌ای که مسؤولیت شغل‌های متناسب با بانوان به بانوان واگذار شود و سایر شغل‌ها به آقایان.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: اگر شغل‌ها بر اساس ظرفیت‌‌‌ها و تناسب به بانوان و آقایان واگذار شود، حدود سه چهارم از آقایان شاغل می‌شوند.

وی با بیان اینکه تقوا در درون برخی بانوانی که بیشتر با آقایان سر و کار دارند کاهش‌ ‌می‌یابد،‌ افزود: حدود کار‌های بانوان باید به ‌گونه‌ای باشد که با اخلاق و عفت‌ آنان متناسب باشد.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار