فرماندار بهشهر از همکاری نکردن برخی از مردم شهرستان و جلوگیری از عملیاتی شدن برخی از پروژه های اقتصادی که موجب اشتغال زایی و توسعه شهرستان می شود گلایه کرد.
کد خبر: ۳۴۳۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۱ 14 December 2016
ایسنا، فرماندار بهشهر در نخستین نشست تخصصی چالش ها و راهکارهای توسعه شهرستان بهشهر  اظهار کرد: برخی از مردم شهرستان بهشهر می گویند که این شهرستان برنامه ندارد و یا کاری تاکنون انجام نشده اما این حرف کاملا بی انصافی است و شاید به این دلیل که مردم به برنامه محوری عادت نکردند بلکه تقاضا محور هستند و به همین دلیل دچار روزمرگی می شوند و همیشه نباید ضعف را از جانب مسئولان دانست بلکه باید بپذیریم که مردم نیز گاها همکاری های لازم را انجام نمی دهند.
 
سجادی خاطرنشان کرد: مردم از دارایی های خود به درستی استفاده نمی کنند به طور مثال افراد زیادی در شهرستان بهشهر هستند که در مناطق کوهستانی، دشت یا حاشیه شهر یک قطعه زمین یک هکتاری و یا بیشتر دارند اما بدون استفاده رها شده است و دائما از بیکاری و مشکلات اقتصادی شکایت می کنند در حالی که می توانند با برنامه ریزی و مدیریت درست، از زمین خود درآمد کسب کنند و در این میان افراد تحصیلکرده می توانند موفق تر باشند.
 
فرماندار بهشهر گفت: 38 هکتار زمین متعلق به آموزش و پرورش بهشهر برای احداث خانه علم اختصاص داده شده بود که قطعا با اجرایی شدن و بهره برداری از آن سالانه تعدادی مسافر و گردشگر در آن اقامت پیدا می کنند و تبعا تعداد زیادی اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می شود اما متاسفانه مردم آن منطقه مانع از آغاز عملیات اجرایی پروژه شدند و حتی با آوردن تبر برخورد شدیدی نسبت به مدیریت آموزش و پرورش نشان دادند و این موضوع بیانگر آن است که اگر مردم توسعه شهرستان را می خواهند باید همکاری داشته باشند.
 
سجادی اظهار کرد: اداره امور آب بهشهر 36 هکتار اراضی در منطقه پایین دست شهرستان دارد که دولت به این نهاد واگذار کرده است. چند ماه قبل یک شرکت خصوصی که از حامیان محیط زیست بود با اداره آب بهشهر قراردادی را منعقد کرد تا این اراضی را تبدیل به نهالستان کند و نهال های درختان جنگلی را به صورت رایگان در سطح استان های شمالی توزیع کند و این شرکت برای ایجاد نهالستان قصد به کارگیری 70 کارگر از همین شهرستان را داشت و در برابر 70 شغل مستقیم حداقل 150 شغل غیرمستقیم به وجود می آمد اما دو روستای همجوار با دعوا و درگیری اجازه نمی دهند که از این اراضی استفاده شود. این امر نشان می دهد برخی از مردم برای اشتغال زایی و توسعه اقتصادی شهرستان همکاری نمی کنند.
 
وی ادامه داد: 300 هکتار زمین خشک و پوشیده از سازیل و نی زار در منطقه پایین دست شهرستان متعلق به امور اراضی استان است. بانک زمین اعلام کرده که این اراضی را احیا کرده و در 50 هکتار از اراضی آن پرورش ماهی احداث می کند و سپس اراضی احیا شده را به مردم روستاهای همجوار واگذار می کند و فقط هزینه احیا زمین را با اقساط 10 ساله و کم بهره از مردم دریافت می کند که این موقعیت بسیار خوبی است اما با وجود برگزاری جلسات متعدد هنوز مردم روستاهای آن منطقه راضی نشدند در حالی که معاون سیاسی امنیتی استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مدیر امور زراعی استان، فرماندار و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در دفترخانه تعهد دادند که اراضی احیا شده طبق لیست ارائه شده از خود مردم روستاهای آن منطقه به آن ها واگذار می شود اما همچنان مشاهده کردیم که با پیمانکار پروژه که با دستگاه لودر برای احیای اراضی به آن منطقه رفته بود بدترین برخورد را نشان داده و از عملیات اجرایی جلوگیری کردند.
 
فرماندار بهشهر خاطرنشان کرد: زیرساخت های لازم برای توسعه شهرستان بهشهر مهیا است اما با همکاری و تعامل نداشتن میان مردم و مسئولان، توسعه امکان پذیر نیست و یا توسعه بسیار به کندی پیش می رود به همین دلیل توسعه مستلزم همکاری همه جانبه است.
 
به گزارش ایسنا، ایجاد کارگروه تخصصی بهشهرشناسی به منظور شناخت استعدادها، ظرفیت ها و آسیب های موجود در شهرستان، حمایت مسئولان از ان جی اوهای حمایت از حیوانات به منظور عقیم سازی سگ های بیابانی، استفاده از نخبگان شهرستان به منظور استفاده از خرد جمعی در مسائل مختلف، ایجاد سند راهبردی، رسیدگی به وضعیت آثار تاریخی بهشهر برای توسعه گردشگری، گسترش وظایف فرهنگی متولیان فرهنگ و فرصت آزاد اندیشی به اصحاب رسانه از مهم ترین مطالبات ان جی او ها، فرهیختگان و اعضای گروه های مجازی این شهرستان بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار