رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد؛
تابناک مرکزی: رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: طی سرمازدگی فصل پاییز سال جاری ۴۲هزار و ۴۰۰هکتار از سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغات استان دچار آسیب شد که ۶۱۹میلیارد تومان خسارت برجای گذاشت.
کد خبر: ۳۴۸۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵ 24 December 2016

به گزارش تابناک مرکزی به نقل از جهاد کشاورزی استان مرکزی، علی بابایی با اشاره به خسارات سرمازدگی به کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: به دنبال وقوع پدیده سرما، طی مدت یک هفته از آبان ماه سال جاری، استان مرکزی حدود ۱۰۰ ساعت دمای زیر صفر درجه را گذراند که در این بازه زمانی درختان هنوز به خواب زمستانی‌نرفته بوده و خسارت دیدند.

وی افزود: شهرستان ساوه با از بین رفت ۱۰هزار هکتار از باغات، بیشترین میزان خسارات را به خود اختصاص داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: محصولات زراعی استان مرکزی اعم از گندم و جو آبی و دیمی و کلزا با سطح ۴۲ هزار و ۴۲۶ هکتار به ارزش ۴۹میلیارد تومان خسارت دیده‌اند و در مجموع خسارت وارده به محصولات زراعی و باغی استان مرکزی طی پاییز امسال مبلغی معادل ۶۱۹میلیارد تومان برآورد شده است.

بابایی ادامه داد: نخستین پیشنهاد ما برای جبران این خسارات تخصیص اعتبار به‌منظور کمک به صندوق بیمه کشاورزان از محل یک هزار و ۳۵۰ میلیارد بودجه مصوب است که از این مبلغ ۷۵ میلیارد تومان برای تقویت صندوق به استان مرکزی تخصیص یابد.

وی عنوان کرد: صندوق بیمه کشاورزان ۸.۵ میلیارد تومان بدهی سال زراعی ۹۴ تا ۹۵ را دارد و در حال حاضر اعتباری برای پرداخت در دست ندارد بنابراین درخواست داریم به‌منظور پرداخت خسارات سال زراعی گذشته و خسارات سرمازدگی امسال مساعدت‌های لازم انجام گیرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار هکتار از باغات استان مرکزی به‌کل از بین رفته و درخواست داریم تسهیلاتی به مبلغ ۲۲۰میلیارد تومان به صاحبان این باغات در راستای احیای مجدد این باغات تعلق گیرد.

بابایی بیان کرد: ۲۰میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیز از محل بند (و) تبصره ۱۳ به پیشنهاد مقامات استانی و وزیران کشوری و مسئولان سازمان برنامه بودجه به‌منظور جبران خسارات وارده به محصولات دپو شده پیشنهاد داده شده است.

وی افزود: پیش‌بینی شده که به میزان هر کیلو انار خسارت دیده هزار تومان کمک بلاعوض داشته باشیم زیرا این محصولات کارایی استفاده در صنایع تبدیلی را هم ندارند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی ادامه داد: انتظار داریم کمک‌های مناسبی در زمینه خسارات سرمازدگی و خسارات برجا مانده ناشی از شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مجموعه‌های مرغداری دریافت کنیم.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار