امروز باید روش‌های کلاهبرداری اینترنتی را بهتر شناخت تا به سادگی فریب کلاهبرداران را نخورد.
کد خبر: ۴۵۶۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲ 09 July 2017
در خصوص دادوستدهای فضای مجازی مخصوصاً آگهی‌هایی که مشکوک هستید، از پرداخت هرگونه وجه به‌صورت کارت به کارت ممانعت شود؛ چراکه بعضی از کلاهبرداران شماره متقاعد به پرداخت می‌کنند.

از بازکردن هرگونه لینک‌های مشکوک که معمولاً تلفیقی از اعداد و حروف هستند، خودداری شود.

در هنگام خرید از فروشگاه‌های آنلاین حتماً از اهراز هویت افراد فروشنده اطمینان حاصل کنید.

برای واریز پول به‌ حساب اشخاص نیازی به ارائه اطلاعات بیش از شماره کارت یا حساب نیست.

برای جلوگیری از حمله باج‌افزارها همیشه آنتی‌ویروس خود را به‌روز کرده و از نسخه‌های پشتیبان اصلی حافظه‌های ابری (cloud storage) استفاده کنید.

صحت و سقم پیامک‌های دریافتی در خصوص برنده شدن در قرعه‌کشی شرکت‌ها و مؤسسات از طریق سایت معتبر آن‌ها و یا شماره تماس مؤسسات بررسی شود؛ در ضمن جهت واریز وجه نیازی به رمز اینترنتی حساب نیست.

افراد سودجو با ارسال پیامک در خصوص برنده شدن شما در قرعه‌کشی، اقدام به دریافت وجه جهت ارسال جایزه می‌کنند که پس از دریافت وجه یا هیچ جنس و کالایی برای قربانی ارسال نمی‌شود یا در صورت ارسال، کالایی که ارزشی کمتر از مبلغ واریزی دارد به قربانی تحویل داده می‌شود.

جهت ارتباط با شرکت‌های داخلی و خارجی و مبادلات مالی از طریق ایمیل حتماً ایمیل توسط کاربر وارد شود و از reply خودداری شود (جهت ارسال فاکتور و دریافت شماره‌حساب از طریق ایمیل) همچنین صحت شماره‌حساب اعلامی از طریق تماس تلفنی و فکس نیز بررسی شود.

در برخورد با پیامک‌های دریافتی در خصوص برنده شدن در قرعه‌کشی هیچ‌گونه مشخصات حساب بانکی مانند رمز اینترنتی، تاریخ انقضا، CVV2 و ... ارسال نشود.

در تالارهای گفت‌وگو به دلیل مشخص نبودن هویت اصلی کاربران حتی‌المقدور اقدام به معامله نکنید.

در موارد بسیاری افراد پس از واریز وجه کالایی دریافت نمی‌کنند و تنها به شماره کارتی که مبلغ مورد نظر را به آن واریز کرده‌اند، جهت پیگیری و شکایت دلخوش هستند؛ در صورتی‌ که سودجویان اکثراً از کارت‌هایی که به نام فرد دیگری است (کارت‌های سرقتی، حساب‌های جعلی و ...) استفاده می‌کنند.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار