کد خبر: ۴۹۳۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 14 September 2017

به گزارش «تابناک یزد»صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در دو سال گذشته علاوه بر اصلاح فرآیندها، توسعه خدمات جدید و اصلاح چارت سازمانی، رشد کمی و کیفی چشمگیری داشته است و با افزایش 100 درصدی سرمایه ثبتی، رشد سه برابری میزان تسهیلات اعطایی، افزایش بیش از 30 برابری در میزان سرمایه ‎‎ گذاری در طرح ‎‎ های فناورانه، توسعه قابل توجهی داشته است به نحوی که در سال 96 به عنوان صندوق برتر پژوهش و فناوری کشور برگزیده شد.

«محمد سپهر» مدیر عامل این صندوق که از سال 94 مدیریت آن را برعهده دارد، در مورد سابقه صندوق پژوهش و فناوری استان یزد می ‎‎ گوید: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در سال 83 با سرمایه 10 میلیارد ریال و با ترکیب 49 درصد بخش دولتی شامل دولت جمهوری اسلامی ایران، پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی یزد و 51 درصد بخش خصوصی به ثبت رسید و از ابتدای سال 1385 فعالیت اجرایی خود را در زمینه اعطای تسهیلات آغاز کرد.

وی اضافه می ‎‎ کند: این صندوق جزو اولین صندوق‏‏های پژوهش و فناوری کشور است و در حال حاضر سرمایه خود را به 70 میلیارد ریال رسانده است و تا سال آینده آن را به 105 میلیارد ریال افزایش می ‎‎ دهد.

به گفته سپهر، صندوق پژوهش و فناوری استان یزد هم اکنون با شش نفر پرسنل در مرکز فناوری اقبال(پارک علم و فناوری یزد) مستقر است و به فعالیت خود در چارچوب اساسنامه و آئین‌نامه‌های اجرایی ادامه می‌دهد.

وی در مورد نوع خدمات این مجموعه نیز اظهار می ‎‎ کند: خدماتی که در این صندوق ارائه می ‎‎ شود شامل اعطای تسهیلات به شرکت‏‏های فناور، سرمایه‏‏ گذاری و مشارکت در طرح ‎‎ های فناورانه، صدور ضمانت ‎‎ نامه برای شرکت ‎‎ ها و ارائه خدمات کسب و کار همچون برگزاری دوره ‏‏های آموزشی و مشاوره در زمینه کسب و کار است.

این مسئول عنوان می ‎‎ کند: گستره حمایتی این صندوق تنها شامل شرکت‏‏ها نمی ‎‎ شود و حتی از اشخاص حقیقی نیز می‏‏توانند مورد حمایت قرار گیرند. البته پارامتر اصلی‏‏ای که با توجه به آن به افراد یا شرکت ‎‎ ها خدمات دریافت می ‎‎ کنند، معرفی طرحی فناورانه است که از محل همان طرح توان بازپرداخت تسهیلات را داشته باشند.

وی معتقد است؛ در صورتی که مجموعه ‏‏های تحت چتر حمایتی صندوق فعال و دارای طرح‏‏های بیشتری باشند، طرح‏‏ها را بهتر انجام داده و سابقه‏‏ های مالی بهتری خواهند داشت و در زمینه مبلغ پرداختی و سود دریافتی همکاری بهتری با آنها خواهد شد.

وی در مورد برنامه ‏‏های صندوق برای بهبود شرایط ارائه خدمات می ‎‎ گوید: با توجه به این که در انتخابات 11 شهریور امسال به عنوان مدیر عامل در مجموعه ابقا شدم، چندین برنامه برای دو سال آتی مدیریت خود دارم که اولین و اصلی ‎‎ ترین برنامه، جذب منابع مالی بیشتر برای صندوق است.

وی ادامه می ‎‎ دهد: از دیگر برنامه‏‏ ها تاسیس صندوق سرمایه‏‏گذاری فناورانه و گسترش فعالیت‏‏های تخصصی شرکت در زمینه سرمایه‏‏ گذاری است.

وی برنامه بعدی مجموعه را تقویت خدمات کسب و کار همچون خدمات مشاوره با بهره ‎‎ گیری از مشاوران برجسته می ‎‎ خواند و می‌افزاید: همچنین در صدد هستیم که خدمات جدیدی همچون لیزینگ در حوزه توسعه بازار را تعریف کنیم.

سپهر با اشاره به این که صندوق پژوهش و فناوری استان در ارزیابی و رتبه‏‏بندی صندوق ‎‎ های کشور براساس شاخص ‎‎ های مدیریتی و مالی به عنوان صندوق برتر کشور انتخاب شده است، دلیل این انتخاب را فعالیت ‎‎ های دو سال اخیر این صندوق ذکر می ‎‎ کند.

وی در این رابطه تصریح می ‎‎ کند: در ابتدا کلیه فرآیندهای اجرایی صندوق را اصلاح کردیم و در قدم دوم چارت سازمانی صندوق را بازنگری کلی کردیم. پس از انجام این تغییرات بنیادی، موفق شدیم سرمایه صندوق را از 35 میلیارد در سال 94 به 70 میلیارد در سال 96 افزایش دهیم. همچنین با رشد سه برابری میزان تسهیلات اعطایی و افزایش بیش از 30 برابری در میزان سرمایه‏گذاری در طرح‏‏های فناورانه، توانستیم توسعه قابل توجهی ایجاد کنیم.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان در پایان خاطرنشان می ‎‎ کند: در دو سال گذشته میزان تسهیلاتی که ارائه کردیم، پیشرفت چشمگیری داشت به طوری که این تسهیلات از 270 مورد به ارزش 58 میلیارد ریال در سال 93 به 473 مورد تسهیلات به ارزش بیش از 190 میلیارد ریال در سال 95 رسید.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار