تابناک چهارمحال وبختیاری- مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از نظارت مستمر و روزانه دامپزشکی بر سلامت ماهیان سردابی (قزل آلا) در مزارع و کارگاه های تولیدی این استان خبر داد.
کد خبر: ۵۳۹۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶ 17 December 2017
به گزارش تابناک شهرکرد- عبدالمحمد نجاتی اظهار کرد: طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی به ازای تولید هر500 کیلوگرم ماهی سردابی یک دامپزشک در واحد تولیدی استان مستقر و نظارت بر سلامت محصول خواهد داشت.
وی فراخوان و به کارگیری 36 دامپزشک از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان طی روزهای اخیر را یادآور شد و گفت: در این استان بیش از 26 مجتمع پرورش ماهی وجود دارد که تنها 16 واحد مسئول فنی دارند.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ظرفیت تولید مزارع پرورش ماهی استان را 23 هزار تن در سال برآورد کرد و توضیح داد: با تمهیدات اندیشیده شده تا پایان سال جاری 36 نفر از دامپزشکان جویای کار در مجتمع های پرورش ماهی استان به عنوان مسئول فنی بکارگیری خواهند شد.
سالانه بیش از 23 هزار تن ماهی قزل آلا در 450 مزرعه پرورش ماهی سردابی این چهارمحال و بختیاری تولید می شود، با این میزان تولید این استان رتبه نخست تولید ماهیان سردابی کشور را دارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار