دهه اول تيرماه
/30 درصد صنايع قطعه سازي كشور در آذربايجان شرقي فعال است
کد خبر: ۵۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸ 29 June 2015

رئيس سازمان صنعت ، معدن و تجارت آذربايجان شرقي گفت : مشاركت جدي صنوف تولیدی در پويائي و تكميل زنجيره اقتصاد و صنعت كشور مهم و ضروري است .

به گزارش خبرنگار ما ، مهندس حسين نجاتي ضمن تبريك فرارسيدن 10 تيرماه روز صنعت و معدن با اعلام اين مطلب افزود : دهه ابتدائي تيرماه هر سال نقطه عطفي در ايجاد همدلي و همزباني بين دو قشر عظيم و تلاشگر است .

وي ادامه داد : براي داشتن صنعت پويا بايد نقاط اتصال صنايع بالا دستي و پائين دستي را محكم كرد و اين موضوع در دو مناسبت ابتدائي تيرماه به وضوح قابل درك است .

وي بار ديگر ضمن گراميداشت روز صنعت و معدن اظهار داشت : اين روز فرصتي است تا خانواده صنعت و معدن ضمن طرح مشکلات خود، دستاوردهاي تولیدی خود را به مردم و جامعه معرفی و راهکارها و اهداف خود را در اين حوزه ارائه نمایند .

نجاتي در خصوص برگزاري مراسم روز صنعت و معدن اضافه كرد : با توجه به تقارن اين روز با ايام ماه مبارك رمضان طبق تصميم ستاد گراميداشت مراسم ها و برنامه ها به مرداد ماه موكول مي گردد .

رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سپس به تشريح برنامه هاي اين روز پرداخت و گفت : ديدار با مقامات عالي استان ، برگزاري کنفرانس خبری و تور صنعتی ویژه خبرنگاران و بازديد از برخي واحدهاي صنعتي و معدني استان با رويکرد بررسي وضع موجود از جمله برنامه هايي است براي روز ملي صنعت و معدن برگزار خواهد شد .

وی تقدير از برگزيدگان و تولید کنندگان نمونه صنعتي و معدنی ، پیشکسوتان و چهره هاي ماندگار عرصه صنعت و معدن را از جمله برنامه هاي دیگر گراميداشت روز صنعت و معدن در استان اعلام كرد

30 درصد صنايع قطعه سازي كشور در آذربايجان شرقي فعال است

قائم‌مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت : ۳۰ درصد صنایع قطعه‌سازی کشور شامل بیش از ۵۰۰ کارگاه و کارخانه قطعه‌سازی و تولید متنوع لوازم یدکی در این استان مستقر هستند .

مهندس سيد مرتضي نيرومند اسكوئي با اعلام اين خبر افزود : در حال حضر 200 واحد توليدي در زمينه ساخت بدنه و اجزاي آن و همينطر ملحقات وسائل نقليه موتوري مشغول فعاليت هستند كه از اين حيث مقام اول كشوري راداريم

وي ميزان سرمايه گذاري و اشتغالزائي در 200 واحد را به ترتيب 4380 ميليارد ريال و پنج هزار نفر عنوان كرد .

وي ادامه داد : هم‌اکنون ۹۷ درصد قطعات تراکتور و ۳۵ درصد انواع قطعات خودرو و وسائط نقلیه سبک و سنگین کشور در استان آذربایجان شرقی تولید می‌شود و وجود ۸ کارخانه تولید کامیونت و خودرو در استان ، آذربایجان‌شرقی را به سومین استان خودروساز کشور تبدیل کرده است.

نیرومند اسکوئی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی یکی از ۳ قطب مهم صنعت و اقتصاد کشور است، گفت : تبریز موتور محرک صنعت و تجارت کشور است و می‌تواند در کسب درآمدهای ارزی و صادرات کالاهای صنعتی، تجاری و کشاورزی به قطب مهم ملی تبدیل شود.

او یکی از راهبردهای دستیابی به چشم‌انداز صنعت خودرو را جذب سرمایه‌گذاری خارجی از طریق توسعه زیرساخت‌های صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی در کشور عنوان کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار