استاد دانشگاه بقیه ا... مطرح کرد
تابناک چهارمحال وبختیاری- استاد دانشگاه بقیه ا... گفت: ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیب‌های ناشی از محصولات تراریخته است.
کد خبر: ۵۹۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ 29 April 2018
به گزارش تابناک شهرکرد- به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع)؛ علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا… (عج)، دارای تخصص زیست فناوری پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک و بیولوژی مولکولی، که سال‌هاست در کنار تحقیقات و تدریس در حوزه‌های تخصصی دانشگاهی خود در عرصه دفاع بیولوژیک، بیوتروریسم و تهدیدهای نوین فعالیت می‌کند، در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) به بیان خطرات محصولات تراریخته و راهکارهای کاهش آسیب‌ها در این زمینه پرداخت.
کرمی در ابتدای سخنان خود به تشریح اهمیت سلامت مواد غذایی از دیدگاه اسلام و نقش نخبگان در جامعه برای اصلاح سبک زندگی و نهادینه شدن زندگی اسلامی ایرانی در سطح کشور با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری پرداخت.
وی گفت: زیباترین تعریف‌های سلامت در دین مبین اسلام بیان شده و نیازی نیست که تعریف سلامت را از زبان بیگانگان بگیریم و بیان کنیم.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات بیولوژی  مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، با استناد به اسناد به دست آمده از اهداف کشورهای بیگانه از جمله سخنان مقامات آمریکایی، اظهار کرد: غذا بعنوان یک ابزار مهم در اختیار آنهاست تا کشورهای دیگر را به زانو درآورده و مطیع خود سازند.
وی گفت: ارل بورنز، وزیر کشاورزی سابق آمریکا گفته است؛ غذا یک ابزار مهم در بسته مذاکراتی ماست، اگر به دنبال راهی هستید که مردم در مقابل شما زانو بزنند، وابسته شما شوند و همکاری کنند، به نظرم وابستگی غذایی بهترین راه است.
این استاد دانشگاه، تصریح کرد: کیسینجر معتقد است با نفت باید دولت‌ها را کنترل کرد، با غذا ملت‌ها را؛ لذا باید مراقب توطئه‌های دشمنان در عرصه‌های گوناگون از جمله محصولات غذایی وارداتی باشیم.
وی، با بیان اینکه به دست آوردن و حفظ عزّت و کرامت برای هر ملتی هزینه دارد، گفت: تنها گناه ملت ما این است که می‌خواهیم روی پای خود بایستیم و حاضر نیستیم در برابر استکبار جهانی زانو بزنیم.
 استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، با بیان اینکه محصولات غذایی تراریخته با محصولات کشاورزی اصلاح شده تفاوت دارند، اظهار کرد: با توجه به مستندات و گزارشات علمی در ایمن نبودن محصولات تراریخته؛ کشت این محصولات در ۳۷ کشور جهان ممنوع است و هفت کشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کرده‌اند و برچسب‌زنی این گونه محصولات در 64کشور جهان اجباری است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید، مقاومت به آفات و حذف سموم شیمیایی، بهبود کیفیت و مقاومت به سموم علف‌کش از اهداف ایجاد محصولات تراریخته است، گفت: گزارش‌های مستند نشان داده که این اهداف محقق نشده و پس از مقایسه 20 سال کشت تراریخته، آسیب‌هایی متوجه سلامت انسان‌ها و حتی محیط زیست می‌شود.
کرمی، تأثیر نامطلوب بر سلول‌های خونی، کبد، روده و ... را از آسیب‌های محصولات تراریخته دانست و گفت: 90 درصد روغن‌های مصرفی در بازار تراریخته هستند؛ محصولات تراریخته موجود در ایران عبارتند از؛ ذرت ، سویا، کلزا، پنبه، برنج (البته بسیار کم)، خوراک‌های دام صنعتی.
وی ادامه داد: ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیب‌های ناشی از محصولات تراریخته است و باید در این سبک زندگی، تلاش کنیم؛ با تهیه مواد غذایی سالم و مصرف غذاهای سنتی  و محصولات ارگانیک دامی و کشاورزی، لبنیات و گوشت ماهی را به جای سایر گوشت‌ها جایگزین کرده و نان سبوس‌دار و نوشیدنی‌های سالم مانند دم نوش‌ها، دوغ، آب میوه سالم، استفاده کنیم و تفریحات سالم و رفتن به طبیعت را در برنامه زندگی خود قرار دهیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار