فلافل انواع گوناگونی دارد. امروز تصمیم داریم روش تهیهی فلافل با باقالی سبز را به شما عزیزان علاقمند به آشپزی آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
باقالی پخته شده: یک پیمانه
سیب زمینی پخته شده: 100 گرم
سیر: دو حبه
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد: به میزان لازم
آرد سوخاری: یک پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
باقالی و سیب زمینی پخته شده را به همراه سیر داخل مخلوط کن ریخته و اجازه میدهیم خوب با یکدیگر مخلوط شوند. پودر گشنیز، بکینگ پودر، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را خوب ورز میدهیم.
حالا نوبت اضافه کردن آرد سوخاری است. پس از اضافه کردن آرد سوخاری و ورز دادن مواد، روی آنها را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، گلولههای کوچکی از مواد فلافل را برداشته و داخل کنجد میغلتانیم سپس آنها داخل روغن داغ، سرخ میکنیم.
تابناک با تو
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat