حمید آذرپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، با اشاره به تشکیل کمیته راهبردی گردشگری دریایی در گیلان اظهار کرد: کمیته مذکور به منظور ایجاد هماهنگی در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، ساماندهی و پیگیری امور مربوط به گردشگری دریایی تشکیل شده است.
کد خبر: ۶۷۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷ 27 July 2015
معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از برنامه‌ریزی و تدوین نظام جامع حمایتی از فعالان در بخش گردشگری دریایی در استان خبر داد.

حمید آذرپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، با اشاره به تشکیل کمیته راهبردی گردشگری دریایی در گیلان اظهار کرد: کمیته مذکور به منظور ایجاد هماهنگی در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، ساماندهی و پیگیری امور مربوط به گردشگری دریایی تشکیل شده است.

وی میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ورزش و جوانان، شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، سازمان توسعه و تجارت ایران، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان عمران ساحل، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو را از اعضای بخش دولتی کمیته راهبردی گردشگری عنوان کرد.

آذرپور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان شیلات ایران، شرکت ملی نفت، مرزبانی جمهوری اسلامی ایران، دریابانی جمهوری اسلامی ایران و بیمه مرکزی را از دیگر اعضای بخش دولتی کمیته مذکور برشمرد و بیان کرد: نخبگان و استادان، موسسه رده‌بندی، شرکت‌های کشتیرانی مسافری و انجمن‌های مربوطه و موثر از اعضای بخش خصوصی کمیته راهبردی گردشگری هستند.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در کمیته راهبردی گردشگری دریایی را در سطح مدیرکل خواند و تصریح کرد: مصوبات کمیته مذکور برای تمام دستگاه‌های مربوطه الزامی است.

وی هماهنگی در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت در صنعت گردشگری دریایی را از اهداف تشکیل کمیته راهبردی گردشگری دریایی در گیلان عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه صنعت گردشگری و برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های لازم در صنعت گردشگری با در نظر گرفتن افق 1404 با رویکرد توسعه گردشگری دریایی در بازارهای هدف در کمیته مذکور پیگیری می‌شود.

آذرپور از برنامه‌ریزی و تدوین نظام جامع حمایتی تعرفه‌ای و غیر تعرفه‌ای و تشویقی مالی و غیرمالی از فعالان بخش گردشگری دریایی خبر داد و یادآور شد: دستورالعمل و آیین‌نامه‌های لازم به منظور حمایت از فعالان بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری دریایی تدوین می‌شود.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه کارگروه‌های تخصصی گردشگری دریایی تشکیل می‌شود، خاطرنشان کرد: کارگروه حقوقی، قوانین و مقررات و بیمه، کارگروه تامین منابع مالی و تسهیلات، کارگروه تهیه و تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، کارگروه بازارسازی، طراحی مسیرها و بسته‌های سفر، کارگروه فرهنگی، آموزش و پژوهش و کارگروه فنی در زیرمجموعه کمیته راهبردی گردشگری استان تشکیل می‌شود.

وی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه در امور گردشگری دریایی را از وظایف کمیته راهبردی گردشگری دریایی گیلان دانست و اظهار کرد: برنامه‌ریزی و تدوین سیاست‌های اصلی گردشگری دریایی و تدوین نظام جامع استانداردهای ناظر بر محصولات و خدمات گردشگری دریایی از جمله اهداف کمیته مذکور است.

آذرپور بر تدوین ضوابط، دستورالعمل‌ها، آیین‌نامه‌ها و صدور مجوزهای مربوط به فعالیت‌های مراکز و موسسه‌های حوزه گردشگری دریایی تاکید کرد و افزود: پیش‌بینی و پیگیری اختصاص بودجه و اعتبارات مورد نیاز در حوزه گردشگری دریایی توسط دستگاه‌ها حائز اهمیت است.

وی خواستار ساماندهی سیستم آماری گردشگری دریایی بر حسب نوع، هزینه‌ها، خدمات دریافتی و بازارهای مولد در استان شد و بیان کرد: معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری دریایی گیلان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی در راستای آموزش، پژوهش و فرهنگ‌سازی در حوزه گردشگری دریایی گیلان، تصریح کرد: صدور مجوز، نظارت و حمایت از نمایشگاه‌ها و همایش‌های بخش گردشگری دریایی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی از اهداف تشکیل کمیته راهبردی گردشگری دریایی است.

آذرپور به برنامه‌ریزی در راستای معرفی امکانات، زیرساخت‌ها و جذب گردشگران دریایی در بازارهای هدف در کمیته راهبردی گردشگری دریایی گیلان اشاره کرد و گفت: مشارکت و حضور موثر در رویدادهای ملی و بین‌المللی در بخش توسعه گردشگری دریایی از اهداف تشکیل کمیته مذکور است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار