شهردار تبریز:
شهردار تبریز در صحن شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در صورتیکه اداره کل حفاظت محیط زیست آلاینده بودن صنایع را تایید کند، شهرداری می تواند از آنها عوارض آلایندگی بگیرد.
کد خبر: ۶۷۳۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰ 28 October 2018

شهردار کلانشهر تبریز دیروزدر پیامی انتخاب دکتر رضا رحمانی، نماینده اسبق مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر صمت را تبریک گفت. این متن به شرح زیر است:

بسمه تعالی
برادر بزرگوار جناب آقای دکتر رضا رحمانی
سلام عليكم
پنجم آبان ماه 1397 برای تبریز و آذربایجان شبی فراموش نشدنی خواهد بود، زیرا در واپسین ساعات این شب فرزندی از دیار تبریز همیشه قهرمان و آذربایجان همیشه سرفراز در خانه ملت با رای اعتماد نمایندگانی که به تعبیر امام سفر کرده این انقلاب، عصاره فضائل ملتند راهی وزارت خانه ای مهم به نام صنعت، معدن و تجارت می شود. شنیدن نتیجه آرای نمایندگان ملت شریف ایران اسلامی در مجلس مایه مباهات و سرافرازی برای شهروندان تبریز است که فرزند پرافتخار خویش را در سنگر خدمت رسانی دیگری ببینند، همانانی‌که سه دوره متوالی در مجالس هفتم، هشتم و نهم به رضا رحمانی اعتماد کرده اند و حکم نمایندگی برای او صادر نموده اند.
بی گمان امشب و با انتخابی بجا از سوی رئیس جمهور محترم و اعتمادی شایسته از طرف نمایندگان مجلس، شایستگی جنابعالی به این کسوت برای همگان اثبات گردید.
اینجانب به نمایندگی از تک تک مردم شریف تبریز برای جنابعالی در کسوت وزیر صنعت، معدن و تجارت آرزوی توفیق نموده و امیدوارم که حضور شما در این مسئولیت به عنوان خادمی صدیق و ولایت مدار با کوله بار گرانی از تجربه، نوید بخش نشاط و تحرک بیش از پیش صنایع و معادن کشور شود.
ایرج شهین باهر
شهردار کلانشهر تبریز

 

شهین باهر امروز در صحن شورای اسلامی شهر تبریز که به بررسی اقدامات انجام یافته توسط اداره کل محیط زیست برای کاهش آلودگی هوای تبریز اختصاص داشت، گفت: هزینه مجموعه های آلاینده را شهروندان تبریز پرداخت می کنند و این درست نیست. او افزود: عوارض آلایندگی برای این است که شهرداری در حوزه هایی مانند توسعه فضای سبز هزینه کند تا اثر این آلودگی ها کاهش یابد. ایرج شهین باهر تصریح کرد: متاسفانه تاکنون دو مجموعه پتروشیمی و پالایشگاه عوارض آلایندگی را پرداخت نکرده اند. 

او با بیان اینکه دلیل عدم پرداخت عوارض آلایندگی از طرف این دو مجموعه عدم تایید آلاینده بودن آنها از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست است تصریح کرد: در صورتیکه این اتفاق رخ دهد شهرداری می تواند یک درصد فروش این مجموعه ها را به عنوان عوارض آلایندگی اخذ کند و آن را در توسعه فضای سبز هزینه کند. شهردار تبریز ادامه داد: اگر اداره کل حفاظت از سخنانش در این جلسه عقب نشینی نکند و آلاینده بودن پالایشگاه و پتروشیمی را تایید کند شهرداری می تواند عوارضی معاول 50 تا 60 میلیارد تومان از این دو مجموعه اخذ کند. 

شهردار تبریز تاکید کرد: اگر بتوانیم این عوارض را بگیریم به شهروندان تبریز وعده می دهیم در طول دو سال می توانیم کمربند سبز شهر تبریز را تکمیل کنیم.

عباس نژاد معاون اداره کل حفاظت محیط زیست نیز در این جلسه گفت: برخی صنایع مانند پتروشیمی و پالایشگاه آلاینده هستند و نیازی به تایید یا عدم تایید سازمان حفاظت محیط زیست وجود ندارد.

در پایان بررسی مجموعه عملکرد اداره کل حفاظت محیط زیست مقرر شد نحوه اخذ عوارض از دو مجموعه پتروشیمی و پالایشگاه در جلسه ای میان معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تبریز و مسئولین اداره کل حفاظت محیط زیست بررسی شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار