کد خبر: ۶۹۴۹۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷ 25 December 2018

اسد حسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: قانون محدودیت‌هایی را در تغییر نام پیش‌بینی کرده تا شیرازه ارتباطات اجتماعی برهم نخورد؛ هرچند در راستای اجابت خواسته متقاضیان همکاری‌های لازم طبق قوانین انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در هشت ماهه امسال ۵۸۲ اسم غیرمتعارف در اردبیل تغییر یافته است، افزود: به خاطر اینکه حقی از کسی ضایع نشود طبق موازین قانونی با تغییر نام افرادی که کمتر از ۱۵ سال دارند مخالفت خواهد شد.

مدیرکل ثبت احوال استان یادآور شد: بیشترین فراوانی اسم پسر در اردبیل مربوط به «علی» با ۵۴ هزار و ۹۸۸ مورد، «محمد» با ۴۰ هزار و ۱۸۱ اسم، «حسین» با ۳۰ هزار و ۱۴۲ مورد نامگذاری بوده و در بین خانم‌ها نیز «فاطمه» با ۶۰ هزار اسم، «زهرا» با ۵۵ هزار و ۷۷۲ اسم و «رقیه» با ۲۷ هزار و ۲۲۸ اسم بیشترین اسامی را تشکیل می‌دهند.

حسن‌زاده توضیح داد: بیشترین فراوانی اسم پسر در سال جاری امیرعلی، آیهان، ابوالفضل، امیرعباس و علی بوده و در بین بانوان نیز اسامی زهرا، نازنین زهرا، رها، یاسین و هلما گوی سبقت را از دیگر اسامی ربودند.

کارت هوشمند ملی کلید ورود به دولت الکترونیک است

وی با بیان اینکه کارت هوشمند ملی پلی برای ورود به دولت الکترونیکی است؛ اضافه کرد: در کارت هوشمند ملی امکانات مختلفی از جمله مشخصات بیومتریک و اثر انگشت قرار داده شده و امکان جعل آن نیز به صفر رسیده است.

 مدیرکل ثبت احوال استان اردبیل تصریح کرد: ۱۵۰ دستگاه و سازمان از اطلاعات سازمان ثبت احوال بهره می‌گیرند تا با بهره‌گیری از مشخصات هویتی زمینه تسهیل خدمات فراهم شود.

حسن‌زاده یادآور شد: ۵۵ دفتر پیشخوان شهری و روستایی در استان فعال هستند که ۴۲ مورد آن به صورت شهری و ۱۳ مورد روستایی به ارائه خدمات می‌پردازند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار