رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: 310 زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل درمان شدند.
کد خبر: ۶۹۵۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱ 01 August 2015
به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی اردبیل ، رامز نصیری صالح در جلسه بررسی توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی در شهرستان گرمی افزود: تاکنون نزدیک به شش هزار زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز پذیرش شده است.

وی ادامه داد : زوجین شهرستان گرمی که با مشکلات نازایی مواجه هستند می توانند با مراجعه، تحت درمان این مرکز قرار بگیرند.

نصیری صالح با اشاره به ظرفیت شهرستان گرمی در زمینه گیاهان دارویی گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در صورت حمایت مسئولان امر نسبت به راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در این منطقه اقدام کند.

وی بیان کرد: این امر می تواند ضمن اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی، با استخراج مواد موثره، تهیه اسانس و فرآورده های دارویی از این گیاهان، در افزایش ارزش افزوده و رونق اقتصادی شهرستان گام بردارد.

وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت و آموزش کارکنان دولت جهاد داتنشگاهی در گرمی گفت: با توجه به استقبال مسئولان شهرستان گرمی از فعالیت های آموزشی و علمی جهاد دانشگاهی ، شعبه دوم مرکز علمی - راه اندازی شد.

نصیری صالح تعداد بالای دانشجویان شهرستان گرمی را دلیل بر اهمیت این شهرستان بر مسائل علمی و آموزشی عنوان کرد و افزود: این دانشجویان می توانند با شرکت در در دوره های آموزشی این مرکز، ضمن تقویت بنیه علمی خود را ارتقا دهند و از هدر رفت هزینه و زمان برای مراجعه به مرکز استان جلوگیری کنند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل بیان کرد: با ارائه خدمات آموزشی این مرکز، نیازهای آموزشی شهرستان گرمی تأمین خواهد شد.

در این جلسه سرپرست فرمانداری شهرستان گرمی با بیان اینکه فعالیت های جهاددانشگاهی اردبیل در زمینه گیاهان دارویی قابل تحسین است، از آمادگی این فرمانداری جهت همکاری با این نهاد خبر داد.

میرعلی رحیمی زاد افزود: شهرستان گرمی در حوزه گیاهان دارویی ظرفیت خوبی دارد که با استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در این زمینه، می توان به رونق اقتصادی دست یافت.

وی با تأکید بر اینکه فعالیت های پژوهشی شهرستان گرمی باید بسترسازی شود، گفت: این شهرستان از پروژه های پژوهشی جهاددانشگاهی اردبیل استقبال می کند و آماده فراهم کردن امکانات و فضای لازم جهت توسعه فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی این نهاد است.

رحیمی زاد با اشاره به اهمیت پژوهش در مسائل کشاورزی و زیست محیطی استان اردبیل افزود: پژوهش باید در بدنه دستگاه های اجرایی استان احیا شود تا بدین وسیله بتوان برخی از مشکلات استانی را بتوان برطرف کرد.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار