کد خبر: ۶۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲ 01 August 2015
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: عناصر پشت‌پرده‌ای که در فتنه 88 ناشناخته ماندند و بعد روی صحنه آمدند و به فعالیت پرداختند هنوز نیز مشغول فعالیت هستند.
خبرگزاری فارس: عناصر پشت پرده فتنه 88 هنوز مشغول فعالیت هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، در آستانه 12 مرداد سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که نقش بسیار مهمی در فراخوان و به صحنه آوردن مردم در رویدادهای مختلف انقلاب اسلامی دارد، مصاحبه تفصیلی با حجت‌الاسلام علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه سفر وی به گیلان ترتیب داده‌ایم که در زیر می‌خوانیم:

فارس: نقش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در برپایی مراسم و فراهم کردن زمینه‌های حضور مردم در صحنه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
ـ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یک محور هدایت‌گر و هشداردهنده قوی است که در رأس آن اسوه مبارز و تقوا حضرت آیت‌الله جنتی حضور دارد.

نهادی که بتواند مسایل را رصد کند تا در شرایط خاص و به اقتضای پاسداری از انقلاب اسلامی زمینه حضور مردم را فراهم آورد یک نیاز مبرم بود که انصافاً این نقش را شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بسیار خوب ایفا می‌کند به‌ویژه در سال‌های اخیر که شاهد یک حرکت منسجم هستیم، ما یک خلأ به نام بصیرت‌افزایی داشتیم و پیش‌بینی سخنرانانی که بتوانند این خلأ را پر کنند که نهاد انقلابی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این خلأ را پر کرده است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در انتخاب سخنرانان مراسم با انتخاب کسانی که توانسته‌اند پیام اسلام، انقلاب، امام (ره) و مقام معظم رهبری را به گوش مردم برسانند، عالی عمل کرده است.

در مقاطع مختلف در یوم‌الله 22 بهمن، روز قدس، 7 تیر و یا سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) توفیق داشته‌ام که در این مسیر گام بردارم به طور مثال در گذشته بنده سخنران راهپیمایی 22 بهمن شیراز بودم که واقعاً جمعیت عظیمی به صحنه آمده بودند یا سال ماقبل به استان کرمانشاه رفتم و امسال نیز توفیق داشتم سخنران مراسم بزرگداشت یاد و خاطره حضرت امام(ره) در استان گیلان باشم که جمعیت خوبی در مصلای شهر رشت حاضر بودند و استقبال بسیار جالب بود و از علما تا اقشار مختلف جامعه در مراسم حضور داشتند.

امروز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی جایگاه اصلی خود را پیدا کرده و این نهاد در ایام بسیار مقدس که باید از آنها به عنوان ایام‌الله یاد کنیم مانند 22 بهمن، روز جهانی قدس، سالگرد حضرت امام (ره)، روز هفتم تیر و مناسبت‌های دیگر و از فراخوان مردم تا ساماندهی مراسم و انتخاب سخنران درست، به‌موقع و بسیار عالی عمل می‌کند.

بنده در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان طراوت، نشاط و جوان‌گرایی را شاهد هستم و محوریت جریان انقلابی، حزب‌اللهی و ولایت‌مدار در استان گیلان واقعاً قابل توجه است و بنده از مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این استان جناب آقای اشجری و مجموعه‌ای که با وی کار می‌کنند تشکر ویژه و آرزوی توفیق بیشتر دارم.

فارس: لحظه‌شناسی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و فراخوان حضور به‌موقع مردم چه تأثیری در براندازی فتنه داشت؟
ـ ابتدا باید عرض کنم که هر فتنه‌ای سه لایه دارد، لایه اول در روی صحنه است، لایه دوم در پشت صحنه و لایه سوم در کف خیابان قرار دارد و با کمال تأسف معمولاً بسیاری از خواص و عوام لایه‌های روی صحنه و کف خیابان را می‌شناسند اما عناصر پشت صحنه را نمی‌توانند شناسایی کنند زیرا عناصری که در پشت صحنه طراحی می‌کنند از خودشان سند و ردپایی به‌جا نمی‌گذارند و دور این‌ها یک هاله‌ای از قداست کشیده شده تا کسی توانایی تخریب آنها را نداشته باشد.

به طور مثال ما در شوروی سابق، استالین را می‌ شناسیم که انسان‌ها را قتل‌عام کرد اما تئوریسین استالین و لنین، مارکس و انگلیس بودند؛ یا در ایتالیا و آلمان، ما موسولینی و هیتلر را می‌بینیم که آدم کشتند، پرونده دارند و جنایت کردند اما واقعیت قضیه این‌ است که تئوریسین اینها ماکیاولی و نیچه هستند که اندیشه و تفکر نازیسم، صهیونیسم و موسولینی‌سم را طراحی کردند.

در ماجرای فتنه 88 نیز قضیه همین‌طور بود یک لایه پشت صحنه بود که از حدود 8 یا 9 ماه قبل تقلب در انتخابات را القا می‌کردند کسانی که کمیته صیانت از آرا تشکیل دادند، از عناصر پشت‌پرده فتنه بودند بنابراین کارگردان در پشت صحنه فعال بود و روی صحنه آن هنرپیشه‌هایی بودند که اجرا کردند مانند موسوی و کروبی، و عناصر پشت‌پرده ناشناخته ماندند و بعد روی صحنه آمدند و به فعالیت پرداختند و هنوز نیز مشغول فعالیت هستند.

مردم ما در چند حالت بسیار محکم به صحنه می‌آیند ابتدا آنجا که رهبری معظم انقلاب با صراحت موضع بگیرد و دوم آنجا که برای ارزش‌ها و دین‌شان احساس خطر جدی کنند و مقدسات دین‌شان را در خطر ببینند.

در ماجرای فتنه 88 این احساس برای مردم کاملاً به وجود آمد هنوز رهبر معظم انقلاب موضعی نگرفته بودند که مردم احساس کردند خطر برای انقلاب بسیار جدی است زیرا فهمیدند که اینها مقدسات ما را هدف گرفته‌اند و دانستند که اینها امام حسین (ع) و آرمان‌های امام (ره) را هدف گرفته‌اند بنابراین وقتی مردم احساس خطر جدی کردند به صحنه آمدند و این آشوب را جمع کردند.

بعضی از کارشناسان می‌گویند دو روز پس از 9 دی آثار آن حماسه در رونق بازار کاملا مشهود بود یعنی دقیقاً اوضاع عوض شد و حضور مردم در صحنه بسیار تعیین کننده بود.

مورد سومی که موجب حضور مردم در صحنه می‌شود زمانی است که اصول‌گرایان به وحدت برسند و یک تابلوی واحد از خودشان نشان دهند.

ما طرفدار جریان اصول‌گرایی هستیم، «اصول‌گرایان» یک چیز و «اصول‌گرایی» چیز دیگری است، اصول‌گرایی معیارهای ارزشی دارد؛ ممکن است اصول‌گرایان در مقطعی دچار اشتباهاتی شوند اما این ضربه به اصول‌گرایی نمی‌زند درست مانند اشتباه مسلمانان با مسلمانی، مسلمان ممکن است اشتباهی انجام دهد اما این به مسلمانی لطمه‌ای وارد نمی‌کند بنابراین اگر یک تابلوی واحد از سوی مراجع، علما، بزرگان و جبهه متدینان ولایتمدار جلوی مردم ما باشد حتماً همراهی می‌کنند.

در ماجرای 18 تیر 78 همین اتفاق افتاد، مردم احساس خطر کردند و 23 تیر را به وجود آوردند و در فتنه 88 نیز این احساس دوباره برای مردم به وجود آمد که ما 35 سال زحمت کشیدیم و اینها همه چیز ما را می‌خواهند مصادره کنند و باید به صحنه بیاییم و تحولی عظیم به وجود بیاوریم.

فارس: حضور مردم گیلان در حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی به ویژه در حماسه 8 و 9 دی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
ـ در دفاع مقدس ما پدیده‌ای به نام یگان خط‌شکن داشتیم که اتفاقاً در تاریخ هم امت‌هایی هستند که به گروه‌های خط شکن و جریان‌ساز معروفند، مردم ما نیز اینگونه هستند و در برخی از استان‌ها خط‌‌شکنی می‌کنند.

استان گیلان یک اسوه شد، در سال 88 چند استان بودند که در روز 8 دی و یک روز جلوتر به میدان آمدند که گیلان یکی از آن‌ها بود و در روایت داریم که «العالِمُ بزَمانِه لا تهجم عَلَیهِ اللَّوابِس» کسی که به زمانه آگاه باشد شبیخون نمی‌خورد.

مردم و خواص سه دسته هستند برخی‌ها همراه زمان حرکت می‌کنند، بعضی‌ها عقب‌تر از زمان و برخی‌ها نیز جلوتر از ‌زمان حرکت می‌کنند و موفق‌ترین مردم گروه‌هایی هستند که جلوتر از زمان حرکت می‌کنند و در اینجا نیز این احساس به وجود آمد که باید جلوتر از زمان حرکت کرد و مردم ولایی گیلان به این نتیجه رسیدند که باید زودتر به صحنه بیایند و وظیفه‌ خود را انجام دهند و این پیشتازی بسیار مهم است یعنی در روز قیامت آن کارت اصلی را به کسانی می‌دهند که الگو، پیشتاز و خط‌ شکن بودند.

در دفاع مقدس نیز دلاوران لشگر قدس گیلان در جبهه‌ها افتخارآفرین شدند و در خط‌‌شکنی نقش زیادی داشتند بنابراین جای تقدیر و تشکر دارد از انسان‌ها و مردمانی که همواره سعی می‌کنند جلوتر از بقیه حرکت کنند و وظیفه‌ آنها را به درستی انجام دهند.

مردم گیلان با پیشتازی خود زمینه شور و هیجان مردم کشور را فراهم کردند و ثواب بخشی از حرکت 9 دی مردم کشور متوجه مردم گیلان خواهد بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار