رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از هتلها و رستورانها تقاضای خرید گوشت قرمز به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
به گزارش
تابناک همدان به نقل از تسنیم؛ علی اکبر سپهری وفا اظهار داشت: سفره سرسبز طبیعت پهن است و دامداران به جای فروش دام ترجیح میدهند از موقعیت چراگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه عرضه محدود دام زنده سبب افزایش قیمت آن شده است، ابراز کرد: نرخ هر کیلو گوسفند زنده ۸۷ هزار و گوساله نیز ۷۰ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه قصابان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت نرمه گوسفندی ۱۲۵ هزار و گوساله نیز ۹۰ هزار تومان است، تصریح کرد: درخواست افزایش ۵ درصدی قیمت گوشت قرمز را به سازمان صمت اعلام کرده ایم.
سپهری وفا با بیان اینکه رکود در بازار آمار کشتار روزانه را هم کاهش داده، اظهار داشت: روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ راس گوسفند و ۳۵ راس گوساله در همدان کشتار میشود.
وی از افزایش قیمت گوشت منجمد در بازار خبر داد و گفت: هر کیلو گوشت منجمد با نرخ ۶۵ تا ۶۸ هزار تومان به فروش میرسد.
رئیس اتحادیه قصابان همدان به رعایت پروتکلهای بهداشتی در صنف قصابان اشاره کرد و گفت: به منظور پیشگیری از کرونا تمامی دستورالعملها و آموزشهای لازم به همکاران ارائه شده و بازرسی و نظارتهای روزانه نیز بر سطح بازار اعمال میشود.