معاون فرماندار خلخال از پایین بودن کیفیت نان در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۹۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵ 02 March 2015
به گزارش ایرنا ، جابر قربان زاده روز دوشنبه در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: پس از افزایش نرخ آرد و نان کیفیت نان پخت شده در بیشتر نانوایی های این شهرستان پایین آمده و به رغم افزایش شدت برخوردها استفاده از جوش شیرین در تهیه آرد و نان خلخال همچنان ادامه دارد.

وی اظهار کرد: از آغاز زمان اجرای طرح آزاد سازی نانوایی های دولتی 10 درصد از نانوایی های سهمیه پز این شهرستان آزاد پز شده اند و این میزان تا پایان امسال به 20 درصد افزایش خواهد یافت.

وی به اتخاذ تدابیر لازم برای تامین نان مصرفی و مورد نیاز مسافران و گردشگران نوروزی خلخال اشاره کرد و گفت: در کنار افزایش سهمیه آرد چند واحد نانوایی شبانه روزی در خیابان های اصلی و مسیر عبور مسافران دایر شده و در تامین نان میهمانان در تعطیلات نوروز فعالیت خواهند کرد.

سلیم کریمی ، رییس اداره تعزیرات حکومتی خلخال نیز دراین جلسه از افزایش شدت برخورد با نانوایان متخلف خبرداد و گفت: امسال به پرونده 149 نانوای متخلف رسیدگی و متخلفان به پرداخت 150 میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدند.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار