بسته خبری ویژه تابناک یزد:

کاهش 42در صدی درآمد گمرک یزد/بی‌رغبتی به بازدید از موزه‌های یزد/انتقاد نماینده اردکان ازعیوب سازمان مدیریت سابق

رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛"کاهش 42در صدی درآمد گمرک یزد،بی‌رغبتی به بازدید از موزه‌های یزد وانتقاد نماینده اردکان ازعیوب سازمان مدیریت سابق"رصد‌خانه امروز تابناک یزدرا تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۱۱۳۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸ 18 October 2015
کاهش 42در صدی درآمد گمرک یزد

مدیرکل گمرک استان یزد درآمد ۶ ماهه نخست سال جاری این گمرک را ۱۸۸ میلیارد و ۷۲۵ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۹۸۳ ریال ذکر کرد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
سیداصغر چاوشی‌زاده در این رابطه گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری ۱۷ هزار و ۸۱۲ تن کالا به ارزش۶۳ میلیون و ۵۸۳ هزار و ۶۴۹ دلار از طریق گمرک یزد به کشور وارد شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از نظر وزن ۲۲ درصد رشد و از نظر ارزش ۱۰درصد کاهش را نشان می‌دهد.


وی افزود: کالاهای وارداتی گمرک استان یزد در این مدت طی ۷۲۵ فقره اظهارنامه واردات قطعی به کشور وارد شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.


چاوشی‌زاده اظهارداشت: ماشین آلات خط تولید، قطعات یدکی ماشین آلات و مواد اولیه واحدهای تولیدی عمده کالاهای وارداتی گمرک یزد هستند که ترخیص آنان در اولویت کاری گمرک قرار دارد.


مدیرکل گمرک استان یزد ادامه داد: گمرک استان یزد در شش ماهه نخست سال جاری در بین ۸۸ گمرک وارداتی کشور رتبه ۳۷ و گمرک منطقه ویژه اقتصادی یزد نیز رتبه ۴۴ را به خود اختصاص داده است.


مدیرکل گمرک استان یزد در ادامه به وضعیت صادراتی گمرک یزد اشاره کرد و از رشد ۹ درصدی ارزش و ۲۱ درصدی وزن کالاهای صادراتی این گمرک در شش ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
وی افزود: در شش ماهه نخست سال جاری ۸۸۰ هزار و ۹۸۷ تن کالا به ارزش ۲۸۰ میلیون و ۷۹ هزار و ۹۷۰ دلار از این گمرک به خارج از کشور صادر شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از نظر ارزش ۹ و از نظر وزن ۲۱ درصد رشد را نشان می‌دهد.


مدیرکل گمرک استان یزد همچنین تعداد اظهارنامه‌های صادراتی گمرک استان یزد در این مدت را ۱۴ هزار و ۵۸۳ فقره عنوان کرد و افزود: تعداد اظهارنامه‌های صادراتی در این مدت نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

بی‌رغبتی به بازدید از موزه‌های یزد

مسئول موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به استقبال نامطلوب خانواده‌های یزدی از موزه‌ها، می‌گوید: بیشترین بازدیدکنندگان از موزه‌های استان دانش‌آموزان، دانشجویان و برخی از خانواده‌های غیربومی هستند.
«الهام جلوداری» با بیان این‌که 24 موزه در استان دایر و فعال است، می‌افزاید: بازدید از موزه باید به یک فرهنگ در بین مردم تبدیل شود و همانطور که مردم را به خواندن کتاب تشویق می‌کنیم، آنها را به بازدید از موزه‌ها نیز تشویق کنیم.
به گفته وی، کودکان هم برای آشنایی با فرهنگ و تمدن نیاکان خود باید از سوی خانواده‌ها به بازدید از موزه‌ها تشویق شوند چرا که موزه‌گردی، اهرم توسعه فرهنگی است.
این مسئول با اشاره به رتبه چهارم استان در کشور در بخش موزه‌داری، ادامه می‌دهد: توسعه موزه‌های خصوصی به رونق صنعت موزه‌داری می‌انجامد چرا که درآمدهای این صنعت، مجموعه‌داران را به فعالیت ترغیب می‌کند.
وی موزه‌های آب و آینه و روشنایی را از پربازدیدترین موزه‌های استان معرفی می‌کند و می‌گوید: استقبال بخش خصوصی برای راه‌اندازی موزه در استان وجود دارد و بیشتر متقاضیان علاقه‌مند به ایجاد موزه‌های هنری و باستانی هستند.
جلوداری از بازدید روزانه 30 بازدیدکننده از موزه‌های استان خبر می‌دهد و می‌افزاید: موزه‌ها تاثیر زیادی بر رونق گردشگری دارند از این رو باید برای معرفی آنها به گردشگران تلاش بیشتری صورت گیرد.

انتقاد نماینده اردکان ازعیوب سازمان مدیریت سابق

محمدرضا تابش با حضور در سازمان مدیریت با رئیس و معاونان این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
نماینده مردم اردکان در این دیدار با تبریک احیای سازمان مدیریت و انتصاب حمید رضا نصیری زاده بعنوان رئیس این سازمان اظهار امیدواری کرد تا سازمان مدیریت نقش مدیریتی، برنامه ریزی و نظارت خود را به خوبی انجام دهد.

 

وی هدف از احیاء سازمان مدیریت را کار آمد کردن نظام برنامه ریزی و نظارت در کشور ذکر کرد و افزود: آفات و عیوب سازمان مدیریت سابق باید در دوره جدید بخوبی رفع شود و سازمان کارآمدتر از گذشته به کار خود بپردازد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه گفت که این انتظار از سازمان مدیریت وجود دارد تا با توجه به کمبود اعتبارات در کشور بتواند در دستگاه های اجرایی استان تحرک بوجود بیاورد و دستگاه ها را با اهرم های خاص به جذب اعتبارات ملی ترغیب کند و یکی از ملاک های ارزشیابی مدیران را عملکرد در جذب اعتبارات ملی قرار دهد.

 

تابش با اشاره به اینکه فضای کسب و کار در کشورمان با مشکلاتی روبرو است تصریح کرد که شرایط کسب و کار در زمستان 93 نسبت به پاییز 93 بهبود نیافته است.

 

وی بنا به ارزیابی های انجام شده، 3 عامل، وجود مشکل در دریافت تسهیلات از بانک ها، ضعف بازار سرمایه در تامین منابع مالی تولید و نرخ بالای تامین سرمایه در بازارغیر رسمی و بی ثباتی در قیمت مواد اولیه و عدم پرداخت بدهی موسسات دولتی را از نامساعدترین مولفه های محیط کسب و کار ارزیابی کرد.




اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار