در اسلام فارغ التحصیلی معنا ندارد

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید با تمام توان از همه ظرفیت های موجود برای تربیت نسل جوان بهره گرفت.
کد خبر: ۱۲۰۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹ 29 October 2015
به گزارش تابناک قم به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در همایش مدیریت یاوران نماز در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم، با بیان این که مدیر خوب کسی است که به آینده و راه های نرفته فکر و برای پیشرفت تلاش کند افزود: دین اسلام دین هیچ گونه حرجی نیست، بنابراین باید با تمام توان از همه ظرفیت های موجود برای تربیت نسل جوان بهره گرفت. 

وی در ادامه با بیان این که هدف از برگزاری این همایش تربیت مدیران یاوران نماز در بخش های مختلف است گفت: نباید به وضع موجود در عرصه نماز قانع شد و باید برای آینده بهتر تلاش کرد. 

وی همچنین با بیان این که تاکنون کتاب های مختلف به رشته تحریر درآمده است اظهار داشت: در اسلام فارغ التحصیلی معنا ندارد، مهم این است انسان هیچ وقت از تحصیل فارغ نشود، بنابراین صرف داشتن مدرک دلیل بر سواد نیست. 

رئیس ستاد اقامه نماز با بیان این که برای پیشرفت فعالیت ها، لازم است فعالیت های گروهی و با حضور استادان در موضوع های مختلف صورت گیرد و از همه استادان دعوت به همکاری شود گفت: تجربه نشان داده است انسان به تنهایی در کارها موفق نخواهد شد، ولی وقتی فکرهای مختلف با هم جمع شود موفقیت دوچندان خواهد بود. 

قرائتی با اشاره به اینکه مدیران مدارس و یاوران نماز، باید ابتدا خود عامل و عاشق نماز باشند اظهار داشت: انسان نباید اهل تظاهر به دین باشد چون مردم می فهمند که چه کسی عامل است و چه کسی عامل نیست، بنابراین باید با رفتار و کردار خودمان جوانان را جذب آموزه های دین و نماز کنیم. 

وی با بیان این که مدیران و یاوران نماز باید دارای ایمان و اعتقاد قوی به مسائل دینی بخصوص نماز و مسائل رفتاری در برخورد با جوانان باشند اظهار داشت: در انتخاب امام جماعت برای مدارس دختران و همچنین زیبایی نمازخانه، شکل نمازخانه قرائت نماز نیز باید دقت کافی شود تا جوانان بیشتر جذب شوند. 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور اظهار داشت: لازم است در رفتار و برخورد با جوانان دقت صورت گیرد و مدیران و یاوران نماز به بعضی از دانش آموزان به صورت خصوصی مشاوره دهند. 

مطالعات شهید مطهری در موضوع های مختلف، خواندن تفسیر قرآن، مشاوره گرفتن از فرد اسلام شناس، گفت وگو چهره به چهره با جوانان، دعوت خصوصی از دانش آموزان، استمرار در تذکر دادن در امر تربیت، پاسخ دادن به سوالات دینی و عقیدتی در موضوع های مختلف، مطالعه کتاب های مفید، از جمله توصیه ها و پیشنهادهای قرائتی به مربیان نماز در این همایش بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار