سیمین فقهی اظهار کرد: محصولات غذایی
بسته بندی شده مورد مصرف باید دارای مجوزهای بهداشتی لازم و تاریخ تولید و
انقضا باشند.
وی افزود: از مصرف قوطی کنسرو بدون مجوز بهداشتی و تاریخ
تولید و انقضا، له شده، بادکرده و زنگ زده جدا خودداری شود و در صورت
مشاهده آسیب به لاک داخل قوطی کنسرو از مصرف آن خودداری شود.
فقهی ادامه
داد: از سالم بودن آب آشامیدنی خود مطمئن شوید و بهتر است از آب معدنی و
یا آشامیدنی دارای مجوز بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا استفاده کرد و
همچنین از آب آشامیدنی سالم برای شست و شوی میوه و سبزیجات استفاده شود.
مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: مواد غذایی پخته شده و
نذری را از محل مورد اطمینان با شرایط بهداشتی لازم از نظر وسایل و تجهیزات
مورد استفاده در پختن غذا تهیه کنید و افراد دست اندرکار مواد غذایی باید
بهداشت شخصی یعنی استفاده از دستکش و کلاه را رعایت کنند.
وی گفت: غذاها به صورت کاملا پخته و داغ مصرف و از غذاهای نیم پز اجتناب شود و هیچ گاه غذا در دمای بیرون سرد نشود.
فقهی
اضافه کرد: برای دوباره گرم کردن غذا باید مطمئن شوید تمامی قسمتها به
ویژه وسط آن به طور کامل داغ شده و به دمای 65 تا 70 درجه سانتی گراد برسد.
مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: از مصرف غذاهای حاوی سس
مایونز در طول سفر در صورت امکان خودداری شود و از کپک نزدن نان قبل از
مصرف مطمئن شوید.
وی خاطرنشان کرد: در صورت امکان از شیر پاستوریزه و
استریلیزه دارای مجوز بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا استفاده شود و در صورت
وجود نشانه های مسمومیت سریع به پزشک و مراکز درمانی مراجعه شود.