علی نوبخت در جلسه بررسی مسائل و مشکلات نانوایی های شهرستان نیر به تعدیل و آزاد سازی 20 درصد از مصارف آرد در شهرستان های استان اشاره کرد و افزود: این طرح با هدف هدایت و اصلاح نظام یارانه ای اجرا و با برنامه ریزی مناسب 20 درصد واحدهای نانوایی آزادپز به سمت آزاد پزی سوق داده می شوند.
وی بر لزوم نظارت کیفی و کمی توسط دستگاه های اجرایی ذیربط و فرهنگ سازی در زمینه نظارت عمومی و استفاده از نان های سبوس دار تاکید کرد.
وی در زمینه کیفیت نان در شهرستان نیر گفت: در بازدیدهای میدانی کیفیت نان شهرستان نیر از مطلوبیت بالایی برخوردار است و این بیانگر کیفیت مناسب آرد تحویلی به واحدهای نانوایی است.
به گزارش ایرنا ، اکبر صمدی فرماندار شهرستان نیر هم در این جلسه گفت: در این شهرستان 50 واحد نانوایی فعال وجود دارد که از این تعداد هفت واحد آزادپز هستند.
وی افزود: سهمیه آرد این شهرستان ماهانه حدود 200 تن معادل پنج هزار کیسه است.