به گزارش تابناک یزد،علی اکبر حداد زاده افزود: کاهش طول دوره پرورش، مرگ و میر طیور، مصرف
سوخت و امکان افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی از مهمترین مزایای تولید و مصرف
مرغ گوشتی سایز با استاندارد جهانی است.
وی وزن مرغ سایز را 1200 تا
1600 گرم بیان و اظهار کرد: مرغ های سبک وزن دارای چربی و استخوان کمتر می
باشند و نسبت به مرغ های سنگین وزن برای مصرف کننده هم به صرفه تر هستند.
حدادزاده
اظهار کرد: همچنین پرورش مرغ سایز دارای توجیه اقتصادی است زیرا در این
روند، مرغ در سن حداکثر 42 روزه کشتار می شود و درنتیجه دوره های جوجه ریزی
از 4 دوره در سال به 6-5 دوره می رسد.
حداد زاده در مورد مصرف مرغ های
سایز اظهار کرد: مصرف مرغ های سبک وزن باعث تضمین سلامت مصرف کنندگان و نیز
پویاتر شدن صنعت مرغداری و رونق اقتصاد کشور می شود.
رئیس سازمان جهاد
کشاورزی یزد پیش از این میزان تولید گوشت مرغ استان را 52 هزارتن بیان کرد
و گفت: 55 درصد گوشت مرغ استان به خارج از استان صادر می شود و در این
زمینه این خطه با توجه به سرانه جمیعتی نسبت به تولید در جایگاه نخست قرار
دارد.